Harriet Dart, hogy Simona Halep mérkőzést használja a fejlődés mércéjeként

A modern sport annyira alkalmas az erkölcs felszabadítására, mint Michael Jackson valaha volt. Amely, bevallom, soha nem állította meg őt. A sportpénz-árokban azonban egy hasznos hüvelykujjszabály: a minél nagyobb a mese, annál nagyobb a hamisítvány, amelyet el akar rejteni. A szélsőséges rögbi sürgeti a szaracéneket, hogy tisztítsák meg a fizetéskorlátozási jelentést. Tovább

vitatható, hogy az Egyesült Királyság sportában a legszorosabban küzdendő verseny a kormányzati szervek vagy az adminisztrátorok legrosszabb csatája. Ha úgy gondolja, hogy az FA vagy a Premier Liga soha nem lesz büszke, az EKB olyan erőteljesen tér vissza, hogy elfújja a lélegzetét. Nem, gondolod – most csak egy igaz király lehet.De egyszerűen nem vett részt egy szenzációs kihívással az RFU, a British Cycling vagy a többi sorozat-csaló részéről.

Az elmúlt néhány hónapban bolond lenne, ha nem adta át azt a Premiership Rugby-hez. Úgy tűnik, hogy egy csomó amatőr közreműködése az, amit igazán profi módon csinálnak. Valójában nem igazán hívhatják amatőr órának a hátralévő részét, mivel évtizedek óta eltelt.

A Saracens sorozatban a fizetési korlát megszüntetése szerint egyes jelentések szerint a klub mivel választhatják a felmondást vagy a számlák megnyitását. Az előbbieket választották. És kérlek, ne kérdezd, miért nem kellett mindkettőt megtenniük. Mint a Spinal Tap dobosok halálai vagy a Kínai negyedben bekövetkező dolgok, a Saracens beszámolóinak rejtélyei nyilvánvalóan a legjobb megoldás.Ha egy pillantást vetne, akkor a dolgok csak rosszabbá válnának.

A plusz oldalon mindannyian akaszthatunk néhány sporthomokmányt. Nem, hogy sajnos ezek csak a rögbire korlátozódnak. Bármely olimpiai ciklus legrosszabb része az, amikor magukat a játékokat végezték el, és a hallgatóknak nem volt aktuális sportuk, amiről beszélni vagy írni volna, ezért végezzék el a jól viselt szegot azzal, hogy elmagyarázzák, mit tanulhatnak az a szörnyű futballisták erkölcsileg. felsőbb olimpiai emberek.Ezt gyakran az állítólagos rajongók rendkívül önmeghatározó megállapodása teljesíti, amelyre az egyetlen ésszerű válasz: hé srácok – ha annyira szereti ezt a cuccot, akkor négyévente egyszer kell néznie.

Miután újrakezdték a szokásos kiszolgálást, és az emberek elfelejtették, mi a kézilabda vagy akármi is (kb. 10 nap), visszatérünk a kényelmes bizonyosságokhoz, amelyek fennmaradnak az idő hátralévő részében. Az egyik ezek közül a rögbi valamilyen erkölcsileg jobb, mint a futball. Régóta elfoglalja ezt a pozíciót, a játékosokat és a szurkolókat gyakran valahogy jobbnak tekintik, mint a futballista testvéreik.

Valójában Monye ezt pontosan összefoglalta. „Sok éven keresztül a rögbi képes volt megszerezni az erkölcsi magas talajt – tükrözte -, és most nem vagyunk abban a helyen.Az embereknek nem tetszett a labdarúgás, mert azt a pénz irányította, a kerékpározást a doppingbotrányok miatt, az atlétikát a korrupció miatt – a rögbi most beleereszkedett ebbe. Vissza kell szereznünk az emberek bizalmát. ”Iratkozzon fel a The Recap oldalra, a szerkesztők heti e-mail címére.

Másrészt a Saracens fiasco egyik legfontosabb tanulsága, hogy sokkal jobb lenne, ha az emberek nem bízott a rögbiben, és még jobb lenne, ha a rögbi nem ápolná a fundamentalizmusba vetett hitét a saját közeledésében, vagy a saját erkölcsi fölénye téveszméit.Nigel Wray aranya, nem pedig egy ideológia követi a Szaracens útját a sikerhez | Jonathan Liew Bővebben

Ami a szaracénokat illeti, azokat mindig átalakítják, akiknek sikerült meggyőzni magukat arról, hogy a szar formájuk vagy a csalás formája Isten munkáját végzi.Néhány Saracens Fleet Street pompomlánya természetesen ebbe a kategóriába tartozik. Inkább azoknak az újságíróknak emlékeztetnek nekem, akik úgy gondolják, hogy az ő feladata a fő politikai pártok egyikének vagy másikának a viselkedése. Nem az.

Végül pedig a jót tesz a szaracénoknak abban, hogy búcsút bocsássanak az erkölcsi magas talajról, annak ellenére, hogy soha nem tudták ezt először. A realizmus sokkal jobb, mint a moralizmus.

Valójában ízlésem szerint a Premier League labdarúgásában az egyik legjobb dolog az óriásian megalapozott erkölcsi vákuum. Nem kell úgy tennünk, hogy valamilyen módon jobbak vagyunk, ha azt nézzük, vagy levonjuk belőle, vagy menjünk valamilyen vállalati szabadidő-stílusú felfedező útra, azzal a gondolkodásmóddal, amellyel megtanultunk.Leginkább régóta fedeztük fel, hogy ezek bolond ügyek, és hogy a sportot irányító emberek radioaktív szar, tehát nem kell, hogy megengedjük magának az ostobaságot. Nem kell rávennünk a pompomvezetőinket az NHS előadására, amint ez történt a brit kerékpározással, vagy pedig pénzügyileg meg kell monetálnunk „útját”, ahogy Saracens tette. Csak nézhetjük a labdarúgást – őrült, tudom – és nevetve sikoltozhatunk bármi más iránt is, amely megpróbál ránk szolgálni. .

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *