Japán megmutatja a világnak dacát és készségét a tájfun pusztításával szemben

Akkor azt kérdezné, hogy kellett volna-e még játszaniuk. A világrögbi pedig pontosan ezt a beszélgetést folytatta vasárnap kora reggel. Úgy döntöttek, hogy el kell halasztaniuk a helyi szervezőbizottság japán tagjait.Miért kell sportolni, miért figyelni, miközben még mindig nagyon sok ember hiányzott, amikor a gátak megszakadtak és a folyók túlcsordultak, amikor Jokohamától 16 mérföldre keletre Kawasakiban csaknem egymillió embert evakuáltak. éjjel, és az északra 30 mérföldre fekvő Sagamiharában még mindig számolták, hányan haltak meg egy sárban, amely eltüntette a házak utcáját.

Talán figyelemelterelés céljából, és néhány ember visszaszerzésének módjaként. a normalitás, mint dac cselekedete, méghozzá létfontosságú jele annak, hogy legalább élünk és elhatározzuk, hogy élvezzük azt, amit kaptunk.

A vendéglátókat a büszkeség érzése is vezérelte, de a találkozón részt vevő ügyvezető szerint a fő ok, amelyhez a japán tisztviselők folyamatosan visszatértek, az volt, hogy be akarták bizonyítani a világ számára, hogy meg tudják csinálni.

Az egyik annak oka, hogy itt, Jokohamában a károk nem voltak rosszabbak, az volt, hogy a stadiont az árvíz medencéjének közepén építették, amely átveszi a Tsurumi ri túlfolyását ver.A gólyalábakra épül, hogy a víz folyhasson alatta. A stadion tehát fizikailag része a város árvízvédelmének. És most lelkileg is részük. A bontás: regisztráljon, és megkapja a heti rögbi szakszervezeti e-mailt.

A tisztviselők szombat este a stadionban aludtak, míg a tájfun kifelé fújt, így elkezdhették abban a percben értékeli a kárt, amikor abbamaradt. Hajnalban a javítószemélyzet bejött, és elkezdte az árvíz szivattyúzását az öltözőből, ahol egy hüvelyk mély volt, miközben a tűzoltóság háromszor ellenőrizte az összes villamos berendezést. Később lefejtették a pályát, hogy kitisztítsák az iszapot és a törmeléket.Időközben a szervező bizottság együttműködött a kormánnyal és a regionális hatóságokkal, mindhárom sürgősségi szolgálattal, a vízügyi hatóságokkal, a közúti hatóságokkal, a vonat- és autóbusz-társaságokkal, és megpróbálta kibogozni a macska bonyodalmát.

Japánban minden szó arról szólt, hogy ez a világbajnokság az omotenashiról, a japán vendéglátásról szól. A szó nem pontosan fordítja le, de abban a vázlatos megértésben, hogy négy hét után itt vagyok vele, arról van szó, hogy többet teszel, mint ami a legjobb, hogy vendéged kedvében járjon. Facebook Twitter Pinterest Isileli Nakajima, balra, Yu Tamurával ünnepel az utolsó sípszó után. Fénykép: Jae Hong / AP

De ez megint több lépés volt, jóval meghaladva azt, amit bárki elvárhatott.Ezért lehet, hogy ennyi ember annyira tévedett a meccs előtti napokban. Miért képzelték azt, hogy Japán törölni szeretné ezt a mérkőzést, hogy inkább nekik ítélték volna meg a döntetlent, nem pedig a skótokkal kell szembenézniük, egy olyan csapattal szemben, amely ellen valaha is csak veszítettek. Még azt is felvetették, hogy ez valamilyen nagy összeesküvés része volt a skótok összeborításának.

A Skót Rögbi Unió vezérigazgatója, Mark Dodson is tévedett. Dodson rávilágított arra, hogy az SRU hogyan vett jogi tanácsot, dühöngött, hogy nem fogja hagyni, hogy csapata “járulékos kár” legyen. Kínosan vad félreértelmezés volt az itt zajló eseményekről, a japánok hangulatáról és arról, hogy mennyire elhatározták, hogy ezt a játékot játszani fogják és megnyerik. Facebook Twitter Pinterest A rajongók élvezik Japán győzelmét Skócia felett.Fotó: Anne-Christine Poujoulat / AFP a Getty Images-en keresztül.

Ez a csend átadta helyét a japán himnusznak, Kimigayónak. Bonyolult kapcsolatban állnak a dalsal Japánban. Nagyon sokan vannak, akik inkább nem éneklik. Éppen ezért a bajnokság alatt kampányt indítottak, amely arra ösztönzi a szurkolókat, hogy csatlakozzanak hozzá. Tízezrek tették itt, felkavaró, ünnepélyes kiadatás, amely úgy tűnt, egyre hangosabban dagad, amíg az a város minden táján visszhangzik.És akkor már tudtátok, hogy Skócia érdekében tettek, hogy egy olyan csapattal állnak szemben, amelyet hatalmas erők irányítanak, messze túlmutatva azon, amit maguknak kell összegyűjteniük, egy olyan csapatot, amely – hasonlóan hazájához – elhatározta, hogy mindenkinek bebizonyítja, hogy

Az első félidőben Japán egy 30 perces rögbi bűbájt váltott ki, amely olyan hevességgel, fókusszal és szándékkal vált volna szét, és a torna bármely csapatát szétválasztotta volna, beleértve Dél-Afrikát is, akit játszani vasárnap. Skócia maga is gyors játékot játszik, de itt felülmúlta őket, és teljesen elnyomta őket egy olyan csapat, amely fittebb, élesebb és gyorsabb volt. Skócia ezután tépelődésben volt, és az érdemük volt, hogy visszavágtak, ahogy tették.Gyors útmutató Rögbi Világkupa 2019-es tudósításunk Show Hide

• Következő mérkőzések, tabellák és eredmények

• Legjobb próbálkozások és pontozók

• Stadion útmutató

• Játékvezetői útmutató

• Legfrissebb percről-percre élő élő jelentéseink

• Iratkozzon fel a The Breakdownra, amely ingyenes rögbi szakszervezeti e-mailes hírlevelünk

Ami a japán rajongókat illeti, úgy tűnik, hogy mindannyian hiszik, hogy minden lehetséges most és a vasárnap esti események után, akik valaha is mást mondanának.

Adam5811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *