Jimmy Greavesnek jó ötlete volt: a futball-közvetítésnek szórakoztatónak kell lennie

A Premier League paywall modellje hamarosan lehúzza a függönyt egy volt focista egyik különösebb és változatosabb médiapályájáról. Az ITV sikertelensége, hogy a győztes, Sky által „teljesen új labdajátékként” követett műsorszolgáltatási jogok 1992-ben jelentek meg a baltának Saint és Greavsie számára.

Ian St John válla látványa nevetése, amint a haverja elrugaszkodott, elveszett egy nagy nézőszám miatt, amely élvezte az egykori Liverpool és Tottenham csatárok párosítását. A pár ritkán találkozott a stúdión kívül, mivel az ország másik oldalán éltek, de kémia volt. A velük töltött szombati ebédidők elterelőek és szórakoztatóak voltak a könnyű, mégis informatív séta során a heti futballal kapcsolatos kérdésekben. Donald Trumpnak fogalma sem volt arról, mi a Rumbelows-kupa.Nem magyaráztuk ’| Sachin Nakrani További információ

Itt volt egy idő, mielőtt a virtuális valóság elemzése, a taktikai táblák és a GPS futási statisztikák kiolvasása megtörtént volna, de a pár még mindig tudta a játékot. A Greaves öklendjein túl és a skót kapusok gúnyolódásaival valaki ott járt.Csak 2017 májusában túllépte 366 élvonalbeli góljának európai rekordját Cristiano Ronaldo.

Bár a show 1985-től számított hétéves futama az angol játék egyik legveszélyesebb évét vette igénybe. A történelem során bárki, aki belemerül a YouTube-on található epizódok archívumába, nem fogja megdöbbenteni az érintés könnyelműségét, összehasonlítva a manapság bármely rangsorban szereplő élő mérkőzésekkel.

„Ez egy vicces, régi játék” volt Greaves jelszava, és beszélt azokról a különleges sajátosságokról és az élvezet érzéséről, amelyeket hozzá lehet és kell kötni a játékhoz. A futball akkoriban hétvégi eltérítést jelentett az élet többi részétől, amit meg kellett kóstolni az ebédidőben közvetített szombat délutáni kezdések során.Amint eljött a műholdas forradalom, a futball halálosan komoly üzletgé formálódott a hét minden estéjén, hogy betöltse a menetrendeket és a médiacégek iránti vágyakozását a tartalom iránt.

A Setanta Sports visszacsapta az együttest egy különleges 2009-re Az FA-kupa utolsó adása, de további televíziós találkozó sajnos nem valószínű. A most 81 éves St John-t nemrégiben látták Liverpool „Ez többet jelent” víruskampánya során, láthatóan érzelmes volt, amikor felidézte Bill Shankly-t, de a 79 éves Greaves-t ritkán látták a nyilvánosság előtt, mivel 2015 májusában halálközeli stroke-ot szenvedett, amely kezdetben rabolta tőle a beszédet.Súlyos fogyatékossága továbbra is fennáll, és teljes munkaidős ellátást igényel.

Régi klubja fénykora óta jelenleg az egyik legmagasabb ponton van, de Greaves, a Spurs legnagyobb góllövője nem lehetett jelen, amikor megnyitották új stadionjukat. áprilisban. “Jim volt az abszolút legjobb” – mondta Terry Dyson, a Spurs csapattársa pár évvel ezelőtt ennek az írónak. – Olyan jó volt, mint Messi. Facebook Twitter Pinterest Jimmy Greaves, jobb, és Ian St John a Saints and Greavsie forgatásán 1987 júniusában. A műsor hét évig tartott az ITV-n. Fotó: ITV / Rex / Shutterstock

Greaves ötlete mint olyan ügyes csöpögő, akinek üteme nehéz védőhelyeken védőkkel ostorozná, nehéz lehet feldolgozni. 50 éven aluliak számára az a kép, mint egy kopaszodó, gringo-moustachedes, kényelemre épített, pólós ingben.Az 1960-as évekbeli célgép, Jimmy Greaves szépen Bryl által megalkotott haj- és díszfigurája alig hasonlított a TV-am televíziós lektoraként szolgált jowly versenyzőre. az 1980-as évek végén Greaves-t hollywoodi bálványokkal, popsztárokkal és Anne Diamond-szal testvérként kellett megtalálni a TV-am kanapén, miközben a reggeli feladatait ellátta. Este rivális csapatkapitányként szolgált Emlyn Hughes és Tessa Sanderson részéről a Sporting Trianglesnél, amely az ITV meglehetősen gyenge faxja a BBC Sport kérdésének.Mindez akkoriban, amikor a játékhoz való nagyság elérése a lehető legszélesebb körű volt, amikor az egyik célja bekerült a BBC 101 Great Goals VHS összeállításába. A Fiver: iratkozzon fel és kapja meg a napi futball e-mailt.

The az Alan Gilzean bepattanását és egy Joe Kinnear hosszú bedobását követő jeges Valley-felvonuláson 1970 januárjában egy bal lábon végzett beütés nem sokat folytatott a zsenialitás megerősítéseként. Greaves céljainak elsöprő többségét még fekete-fehérben sem közvetítették televízióban, és 1970-re meredek hanyatlásnak indult, amelyet súlyosbított az alkoholizmus, amely miatt 31 évesen nyugdíjba ment.A West Ham varázslata volt a leghíresebb róla – és Bobby Moore-ról -, akit az egykori ökölvívó, Brian London szórakozóhelyén elkapott a razzia az aznap este, mielőtt a Hammers 1971 januárjában 4-0-ra elveszítette az FA-kupa holtversenyét Blackpoolban.

Egészen azután, hogy 1978 februárjában elfogyasztotta utolsó italát, visszatért a nyilvánosság elé a This One’s Me című könyvével, amely részletesen bemutatja gondjait és majdnem bukását.Kísértetírójával, Norman Gillerrel később regényeket írt, köztük az egyik középpontjában a „foci szupersztár Jackie Groves”, a másikban pedig a „vitatott menedzser, Steve Walker” állt, aki csatlakozik az anonim alkoholistákhoz démonai elleni küzdelemben, de ez tévéül szolgálna sztár, hogy Greaves második életét élni fogják. majdnem olyan éles, mint befejező képességei.A Központi Televízió és az ITV Sportvilágának részvétele után Saint és Greavsie először volt, amikor csak 45 éves volt, egy évvel idősebb, mint Gary Neville.

„Azt hittem, szórakozzunk jól, és sikerült is , ”Greaves ekkor kerekesszéket használva emlékezett vissza 2017 áprilisában, miközben utoljára a régi White Hart Lane körül mutatták be. A labdarúgáshoz és a televíziós televízióhoz való ilyen hozzáállás nagyrészt hiányzik egy olyan játékból, amely a maga érdekében túl komoly.

Adam5811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *