Klopp elégedetlen a megjelenítéssel, amikor a Liverpool elítélte a sértő Origi transzparenst

Jürgen Klopp dicsérte Alex Oxlade-Chamberlain-t két „szenzációs” gólért a Genk ellen, de elismerte, hogy kevésbé volt lenyűgözve a Liverpool belgiumi általános teljesítményétől.

A Liverpool középpályása azóta megszerezte első góljait a klubnál. 2018. április, amikor az Európa-bajnok két év alatt a csoportkör első idegenbeli győzelmével erősítette pozícióját az E csoportban. Oxlade-Chamberlain második, zsetonja a lábának külső részével remek volt, míg Sadio Mané és Mohamed Salah is megszerezte a menedzserük által „szép” gólok gyűjteményének minősített gólt.A Liverpool általános bemutatása azonban nem Bet365 vonzotta ugyanazokat az izzó tisztelgéseket. Alex Oxlade-Chamberlain kettős virágzása megkönnyíti a Liverpoolt Genk mellett. További információ

Klopp elmondta: „Nagyszerű pillanat volt ez számára, de Ox teljesítménye pontosan megegyezett a csapat teljesítményével – a gólok remekek voltak, de a többiek jobbak is lehettek volna. Így van, de ez nem probléma. A célok szenzációsak és nagyon fontosak voltak számunkra. Csodálatos. Vasárnap Adam [Lallana] szerezte a gólt, most pedig Ox két gólt szerzett.Nagyon szép, nagyszerű történet. ”

A Liverpool menedzsere különösen kritizálta csapata nyílt első félidei megjelenítését. “Azt kerestük, hogy megtaláljuk a hézagokat, és átadjuk a labdát” – mondta. „Ez volt a terv, és az első 10-15 percben rendben működött, de aztán már nem, mert teljesen váratlan labdákat vesztettünk, amelyekre még nem voltunk készek, ami a formációban nem volt lehetséges. Néha rossz pillanatokban kockáztattunk, egy-kettőnek nagyon szoros helyzetben való passzolása nincs túl sok értelme. Kaptak egy kis lendületet, ami a rajtunk után teljesen felesleges volt. De minden célunk hihetetlenül szép volt, a második pedig megfelelő ütés volt a Genk számára, úgy nézett ki. ”

Klopp elmondta, hogy nem látott olyan szalaghirdetést, amelyet eltávolítottak volna a liverpooli szakaszból, mielőtt Divock ábrázolása miatt Bet 365 elindult volna. Origi nagy péniszrel.A Liverpool elítélte a transzparenst „rendkívül sértőnek és nem megfelelőnek”, és ígéretet tett arra, hogy fellép annak ellen, aki az idegen részlegbe viszi. Az Uefa felléphet a klub ellen, figyelembe véve a transzparens nyilvánvaló faji vonatkozásait. Genk v Liverpool: Bajnokok Ligája E csoport – élőben! Bővebben

A Liverpool szóvivője elmondta: „A szalagcím rendkívül sértő és nem megfelelő. Elítéljük annak használatát a ma esti játékban, és arra törekedtünk, hogy távolítsuk el, amint tudomásunkra jutott. Megvizsgáljuk azokat, akik felelősek a stadion behozataláért, és ennek megfelelően járunk el. ”

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *