Kyle Edmund US Open futamja véget ér, amikor Djokovic továbbjut a negyeddöntőkre

Kyle Edmund pillantása Novak Djokovic ellen volt az US Open negyedik fordulójában, ám ezek túl kevesek és túl rövidek voltak. Az 1. világ nem a legjobban, de még mindig a jobb könyökét támogatva, annyira hatékonyan gyűjtötte erőforrásait, hogy alig két órán belül 6-2, 6-1, 6-4 nyerjen, és kedden a negyeddöntőbe kerüljön. Jo-Wilfried Tsonga, aki korábban a hetedik napon néhány emberrel megverte az amerikai Jack Sockot.

Edmund 55-re lép a világon – kettő mögött honfitársa, Dan Evans mögött, aki látszólag elhagyta a versenyt. nagyszerű felvételek az előző este a No3 Stan Wawrinka világ ellen. A brit tenisz javul, ám van egy módja annak.

Ez az öböl nyilvánvaló volt a vasárnap este legtöbb meccsen.Edmund a kezdetektől fogva robbant fel az 1. világba, de kissé túl lelkesen küzdött a háborúban, és Djokovic kitört a harmadik játékban.

Kettős hiba után megőrizte a töréspontot, 20 perc elteltével 3-2-re ment, de kevés volt benne. És egy kis attitűd lépett be az egyenletbe, amikor Djokovic a negyedik mérkőzés első pontján egyenesen az Edmund felé vágott egy röplabdát. Bűnbánatban emelte fel a kezét, de ellenfele másképp nézett ki.

Edmund két törési pontot ment, de egyharmadot sem, mivel Djokovic folyamatos nyomást gyakorolt, hogy a félórában 5-2-re emelkedjen. Vette a szettet, de nem meggyőzően, két dupla hibát adva hozzá.Egyik játékosnak sem sikerült megfelelő horonyba kerülnie, de a védő bajnok sokkal változatosabbá vált. Andy Murray nem rendelkezik Dani Vallverdu-val a Grigor Dimitrov táborában a cselekvés után a második elején – és túl gyakran figyelmen kívül hagyta ezt a halálos kezét. Amikor a hátsó végtagot beillesztette a villamosvasakba 0-3-ra, a kerekek fenyegettek, hogy teljesen lezuhannak.

Végül ismét a deszkára lépett egy középre elérhető elérhetetlen röppályával, de szüksége volt egy sor húrra. , nem csak Djokovic növekvő bizalmának furcsa inváziója.Djokovic gyönyörű csepplövéssel és befejező lövésszel fejezte be a feladatot – mindössze 69 percig játszottak.

Amikor a harmadik sorozat második játékában a szeretetre dobta szolgáját, megjelent a megjelenés. az itt-oda-vissza teniszezés játékának lehetősége – talán érthető, de nem nagyszerű megjelenés. A jókedv az ösztönzésről az együttérzésre vált. Egyetlen sportoló sem szereti pártfogolni, de az volt az ajándéka, hogy legalább harcoljon vele.

És akkor valami meglehetősen szép történt a Yorkshire-i homokos hajú gyerekkel: megtörte a világ szolgálatát. No1 – sem véletlen.Edmund néhány közeli cserében Djokovic-nal lövöldözött, és nagy megkönnyebbüléssel látta, hogy ellenfele szétrúgja a hálót a rövidebb időre.

Djokovic fizikai terapeuta volt a átváltás a jobb könyökéhez, és Edmund felemelte a játékát, hogy kétoldalúan tartsa és vízszintesen álljon. Végül a játékban volt, közel másfél órás egyoldalú verseny után. Djokovic az ötödik meccsen bukott el. Edmund összetört, mert elhanyagolta a szerb szolgálatot. Djokovic hosszú – kétszer ütött. És Edmund a mérkőzés kezdete óta először állt előtte.

A tömeg imádta. Azok az emberek, akik pár nappal ezelőtt még soha nem hallottak róla, azt kiáltották: „Gyere, Kyle!” És Edmund is nagyon elégedettnek tűnt. Percek alatt azonban az ólma elpárolgott, Djokovic újra felfedezte az iránti vágyát, hogy visszatérjen.Mivel az óra éjfél múlva becsapódott, az elkerülhetetlen hajnalba fordult, és aztán konkrét lett.

Edmund az esti legjobb teniszt játszotta, ám ez még mindig nem volt elég jó. Annak érdekében, hogy maradjon a meccsben, Edmund utoljára a hálóba csapott, újabb csepplövést üldözve, és meg is történt.

Djokovic mondta Edmundról: „Azt hiszem, hogy a mai színpad elárasztotta. Úgy gondolom, hogy őszinte legyek, még nem játszott olyan szinten, ahogy képes. De a tenyere igazán nagy. Amikor nagyon szépen beállítja, nagyon jó előtérbe üthet az egész bíróságon.

„Nagyon sok hibát követett el, de általában jó bajnokságot játszott. Megverte (Richard) Gasquet-t; verte (John) Isner-t. Korában valakinek kétségkívül szellemi érettsége van. Összehozza a dolgokat.Biztos vagyok benne, hogy a jövőben még többet fogunk látni vele. ”

Edmund elismerte, hogy a harmadik sorozat közepén nem játszott jól, de azt mondta:„ A legnagyobb teniszpályán játszani az 1. világot. a világon ez nem sokkal jobb.

“Nagyszerű verseny volt számomra: rengeteg pozitív van, rengeteg játék, ahogy játszottam. Jó az, hogy úgy érzem, hogy van egy csomó dolog, amiben javíthatom és javulhatom, és az a szint, amellyel játszok. Nyilvánvaló, hogy a fordulatom erősségem, de ennek tovább kell fejlődnie, mert különben áll, és az emberek is jobbak lesznek. Mindent javítani kell.

„Látja, milyen jól mozog Djokovic. Ezt a szokást adja ki oda. Jobbnak kell lennem a mozgásomban.Jobb lett volna a lövésmenedzsmentemnél, mikor húztam meg a ravaszt, mikor indultam. ”

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *