Liberec vagy Trinec? Az extra bajnoki cím a fehér tigrisek

Az észak-csehországi szuverén előadások meggyőzik a jégen. Az üstökösvel folytatott elődöntő csatában, amelyet sokan korai döntőnek tekintettek, minden tekintetben megvédték a trófeát. Élesebbek, határozottabbak, aktívabbak, nagyobb ütemben játszottak hokit.

A Liberec csapata meghajtó és támaszkodhat az egyéni támadó formációk egyensúlyára, ami Třinecnél hiányzik. “Ez a szándékunk, így állítottuk össze a személyzetet a szezon előtt” – nem rejti el az edző Filip Pešán, aki a játékosoknak elképzelést tudott beilleszteni arra a rendszerre, amelyben a csapatnak bemutatnia kell.

Ez sikerrel jár. Az is köszönhető, hogy a csapat csontváza változatlan marad. Třinec a minőségre is támaszkodhat, amint ezt a sorozat második részvétele is bizonyítja. De az ellenfél még mindig kissé magasabb.Mind a támadásban, mind a védekezésben, ahol a Slezané-nak Draveckyt előre kellett helyeznie a rájátszás során.

Leccos azt sugallja, hogy a Slezané nem tudott uralkodni annyira, mint Liberec és Kometa a Pilsen ellen.

< A Fehér Tigrisek esetében az alapvető részek jobb kölcsönös egyensúlya is kiemelkedik. És még a Cseh Köztársaság két legnagyobb fogadási irodája bíz meg benne. 1,52-es esélyével a Tipsport támogatja őket (2,55-es esélyt jelentenek a Třinec sikerére), hasonló a Fortunához. A Liberec még inkább lenyűgöző bizalommal bír azon fogadók iránt, akik a pénzüket a 80-as években tettek bele, ill. az esetek akár 90% -a is.

Pešán edzője szigorúan ellenőrzése alatt áll, csapata, több egyed vezetésével, az egész szezonot jelentős ingadozások nélkül teljesítette, és a kedvenc teljes mértékben megérdemelte “- jegyzi meg Fortuny fő bukmékere, Michal Hanák.

És Třinec? “Csodálatosan teljesítette a fordulót Pilsennel, és a személyzet vitathatatlanul magas színvonalú.De ezt részleges egyensúlyhiány és negatív kölcsönös egyenleg csökkenti az alap részből. ”

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *