Liberecnek kell – mondja Třinec kapus, Třinec a Třinecből a döntő kezdete előtt

Az extra bajnokság alapvető két legjobb jégkorong-csapata megosztja a bajnoki címet. “Akkor egyszerűen tudomásunkra jutott. Faragás lesz az utolsó mérkőzésig “- mondta Martin Adamský a Třinecből.”

Mit számíthat a Liberec-szel folytatott küzdelemről?

“Hét mérkőzés” nevetett Adamský. aki már a hét párbajra becsülte az elődöntőt Pilsennel. “A Liberec egész évszakban bizonyította minőségét, és két ponttal elmenekült tőlünk. Ez nagyon nehéz sorozat lesz mindkét csapat számára. ”

A döntő csütörtökön és pénteken 17 órakor kezdődik Liberecben, és hétfőn a Třinec Werk arénába, kedden pedig 17 órától indul.

A negyeddöntők és elődöntők után, amelyeket a Třinec csapat otthon indított, ezúttal a sorozatot indítják.Lehet ez az ő előnyük, ha kétszer elvesztettük Pilsenen a jégen?

“Remélem, hogy így lesz. De ez a döntő, minden meccset teljes egészében meg kell játszanunk “- mondta Adamský.

” Ha mindkét mérkőzést ott rendezzük meg, és kétszer veszítünk otthon, az nem számít “- mondta Václav Varaďa. “De a hazai csapat nyomás alatt lesz, és nagyon jó mérkőzéseket próbálunk ott játszani a legnagyobb elkötelezettséggel. És a legfontosabb, hogy ne aludjunk azokból a kezdetekből, amelyek a Pilsen-szel együtt kísérték a sorozatot. ”

Tudják-e az acélgyártók a Liberec számára, hogy miért veszítették a szezonban a négy mérkőzés közül háromot?

az évszakok bizonyítják a minőségüket “- válaszolta Václav Varaďa. “Rendszeresen nagyon jól játszanak, gólt szerezhetnek, erőemelést használhatnak. Tapasztalt jégkorongosok, nagyon jól korcsolyáznak.De van egy remek szezonunk is, és az a tény, hogy másodszor egymás után kerülünk a döntőbe, bizonyít valamit. A döntő nagyszerű lesz, az egész szezon eredménye mind a mi csapatunk, mind a csapatunk számára. ”

A Třinec kapusa, Šimon Hrubec rámutatott, hogy a Liberec emberei a kedvencek. “Nekik muszáj. És kezdve velük lehet egy kis előnye. Végül is, Pilsen és én meg voltunk győződve arról, hogy mennyire bonyolult a kezdés otthon “- emlékezett vissza Hrubec az első két elődöntő vereségre.

De az acélművek az elődöntőt 4: 3-ra fordították. “Sikerült egy huszár trükk, mivel a Cseh extra bajnok történetében első csapatként két otthoni vereség után fordítottuk a sorozatot. Ez a csapat karakteréről szól. Nagyszerű pártunk van.Nagyszerű “- mondta a kapus.

A kiváló csapatkémiát a szezon sikeres kampányának tulajdonítja. “Senkivel nincs vita senkivel, senkit senkinek sem hirdenek, senki sem kiabál, ha hibát követ el, amikor dobja a korongot. A csapat kémiája működik. De most át kell adnunk a döntőbe. Örülök, hogy egymás után kétszer sikerült bejutnunk a döntőbe, ami szintén jó jel. “

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *