Melyik labdarúgó klubok készítették saját készleteiket?

A rövid válasz: sok. Hagyjuk, hogy olvasóink alaposabb választ adhassanak, kezdve egy pár jelenlegi, a Bristol City és a Sheffield Szerda bevonásával, a klubok tulajdonosai, Steve Lansdown és Dejphon Chansiri pedig befolyással. „A Bristol Sport a 2014–15-es szezon óta szállította a Bristol City készletét” – írja Nick Hanling. „Mindkettő egy olyan társaságcsoportba tartozik, amelybe beletartoznak a Bristol City Women, a Bristol Bears, a Bristol Ladies Rugby, a Bristol Flyers, a Bristol Jets és a Bristol Sport Racing. Találd ki, ki többségüknek szállítja a készletet. Van még egy példa egy házon belüli futballkészlet-szállítóra, aki más sportágak csapatait is szállítja? A Citynek a 90-es években néhány évig a Nibor volt a készlet szállítója. Mivel a Nibor Robin hátrafelé írt, ez lehetett volna egy házon belüli márka.Akárhogy is, bemutatták a dicsőséges lila és limezöld kit, amelyet Brian Tinnion az Anfieldben és én meghamisított a csütörtök esti foci során. ”

Szerdánként Ryan Sandrey kínálja:„ Készítették saját készlet két évadra, Chansiri szerdán elnökének tulajdonában lévő ‘Elev8’ márkanév alatt. A Chansiri az egyetlen Bet 365 szponzora az ingeknek, a tavalyi távoli inget szórakoztatóan az Elev8 energiaital szponzorálta, ugyanolyan márkájú, mint a gyártó.Ez a kísérlet, hogy több pénzt utaljunk be a klubba az FFP betartásának biztosítása érdekében, nem volt számunkra annyira eredményes, mivel a nyár folyamán embargó volt, amely csak egy héttel a kölcsönidőszak vége előtt emelkedett. ”

Néhány évvel ezelőtt visszatekintve Elliot Rawstrone elmondja nekünk, hogyan készítette Preston saját szalagot 1996–2000 között, Jamie Varley pedig Luton Town híreit mutatta be. “Voltunk az 1990-es évek végén (határozottan 1999-2000-es szezonban) készített készletek az inggyártó OS logójával” – múlik. „Biztos vagyok benne, hogy ez a hivatalos támogatókra vonatkozik. 1994-ben volt egy olyan, amelyben a „Hatters” (becenév) volt az inggyártó logója. . Mint kiderült, ez sem volt első alkalom. Amikor 1999-ben véget ért a Pony-val kötött üzlet, a Southampton saját márkájú készleteket készített, amíg az Umbroval nem sikerült megállapodást kötni 2008-ban. ”The Fiver: iratkozzon fel és kapja meg napi futball e-mailünket. p>

“Szeretném felajánlani az egykori Ipswich Town és az angliai Richard Wright-birtokost.”

“Wright 2000. május 29-én játszott az Ipswich Town play-off döntőjében a Barnsley ellen a Wembley-ben, amikor nem volt elég szerencsés, hogy a hatodik percben saját gólt szerezzen, a labda visszapattant a kapufáról és a válla fölött.Ipswich folytatta a 4-2-es győzelmet, és Anglia csak négy nappal később hívta fel Wrightot egy barátságos Máltára. Megismételte a trükköt, és a 20. percben elítélt egy büntetést, amelynek eredményeként a labda ismét visszapattant a Bet365 kapufáról és a kapuba, ezúttal a feje fölött. ”

Wright bűneit az alábbiakban tekintheti meg: Facebook Twitter Pinterest Facebook Twitter Pinterest Beckham Blackburn rekordja?

Scott Sumner szerint a Blackburn Rovers ezt állíthatja. „A 2001/2-es szezon kezdetén a Rovers 13 különböző gólszerzővel rendelkezik a szezon első 13 céljára: Nathan Blake, David Beckham (saját cél), Keith Gillespie, Alan Mahon, Damien Duff, Matt Jansen, Lucas Neill, Corrado Grabbi, Garry Flitcroft, David Dunn, Damien Johnson, Grant McCann (saját cél) és Tugay.Ez minden bizonnyal a Premier League rekordja – és erõteljes igénynek kell lennie, hogy minden idők rekordjává váljon. ”Facebook Twitter Pinterest Corrado Grabbi a 2001. szeptemberi Everton elleni 1-0-os eredményt szerezte, nyolcadik gólszerző a 13- célfutás. Fénykép: Michael Steele / AllsportKnowledge archívum

Roy Proctor kézhez vett néhány választ. „A nyilvánvalóan elismert labdarúgó-vándorlás legnyilvánvalóbb bírója az összehasonlíthatatlan Harold ‘Dickie’ Bird, aki egy, a Guardiannek írt cikkben kijelentette:„ 70 éve támogattam Barnsley-t, tehát nem hagyhatom ki ezt délután. ”A kérdéses délután a Tykes és a Chelsea között megrendezett FA Kupa negyeddöntő volt, melyet Barnsley nyert.Egy másik, ma jelenlegi bíró Ian Gould, a kapus, aki a Slough Town és az Arsenal ifjúsági csapatában gólszerzőként szerepelt, és a „Gunner” becenevet kapta. 2009 júliusában Gould lett a Déli Labdarúgó Liga Burnham FC elnöke. És bár nem vagyok biztos benne, melyik csapatát támogatja, Steve Bucknor, a legendás nyugat-indiai bíró, akárcsak Gould, kapus volt, kapusként játszik Jamaikát.Bíróként folytatta és átvette a világbajnokság selejtezőjét. ”

„ Volt-e olyan profi profi, vagy van-e olyan profi játékos, akinek a vezetékneve több umlautot tartalmaz, mint a Leicester City Cağlar Söyüncü? ” Ben Fisher.

„Az év elején a Bajnokok Ligája döntőjében volt egy olyan pont, amikor négy, vagy talán öt Liverpool-játékost egyszerre kellett elfogni” – írja Oliver Rowe. “Ez rekord?”

“Nyáron Paul Hurst váltotta át az Ipswich menedzserét, John Askey pedig Shrewsbury főnök helyett, Mark Yates pedig helyettesítette a Macclesfieldben maradt Askey üres helyet.” írja Andy Boyd. „Ebben a szezonban eddig egy bajnoki győzelmet sikerült megoldaniuk közöttük.Lehetséges, hogy ez a menedzsment lánc valaha legrosszabb példája? ”Ollie Davis (@Ollie_Davis) Hamburg 5-0-ra vesztette Regensburgot 72% -os birtoklással. Mi a legmagasabb birtoklási aránya egy csapatnak, és legalább öt gól elvesztette? @TheKnowledge_GUS, 2018. szeptember 23.Ronan Brennan (@brennanro) @TheKnowledge_GU Sarri Chelsea menedzser harmincas éveiben egy bankban dolgozott. Mi a legmagasabb szint? És nem részmunkaidős / játékos-vált újságíró! 2018. szeptember 24.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *