„Mo Salah büszke minden arabra – Egyiptom örömére, ahogy Liverpool eléri a döntőjét

„Gyönyörűen játszik – és mindig fejlődik” – mondja Mohammed Hassen, 23 éves, eredetileg Szudánból származó, de Egyiptomban emelt. „Büszkeséget mutat az emberek iránt, hiszen ő egy olyan muzulmán, aki a csúcsbajnokságban tette. Szalah: a Bajnokok Ligája döntője nem én vagyok Ronaldo ellen. Olvass tovább

Salah gyorsan elérte az egyiptomi pusztasági szintet a Liverpool előadásai miatt. Státusza gyorsan meghaladta a sport határait, az egyiptomi potenciál jelképévé tette, és reménykedett még az ország komor időszakában is, bajba jutott gazdasággal és kevés szabadkereskedelmi piacgal.

Ismeretlen 50 ember számára, hogy Kairóban csendben üljenek, de úgy tűnik, hogy az előrejelzés a képernyőn is elérheti ezt.Csendesen ülnek, a szemöldököt kanyarodva, az arcok felfelé fordulnak a képernyő felé, a csend csak a meccs kommentárja és a mennyezeti ventilátorok hangja, amelyek a csíkos vászonra hatolnak, mint a tetőfedés. Kiegészítő székek kerülnek behozatalra, cigaretták világítanak, kávé és szóda kerülnek elhelyezésre, fűződik a shisha csövek szénhidrogénjei. a bejelentők hajlamosak arra, hogy leírják az akcióit, még akkor sem, ha a labda közelében nincs. Egy ponton a beIN kommentátor „Egyiptom új Ramses-jének” nevezi, és hozzáteszi, hogy a Liverpoolt „Salah-pool” -nek kell nevezni. Facebook Twitter Pinterest Minden szem a Kairó kávéház TV-képernyőjére koncentrál.Fénykép: Sabry Khaled / Guardian. – Isten kedvéért add meg Salahnak – morogta az egyik ember a frusztrációban. örvendez, amikor Salah birtokba veszi a labdát, vagy bárhol a célhoz közel van. hogy lássuk, mit tehet, hogy megnyugtassa őket a világbajnokságra való sikerükért, sikeres lesz.Egyiptom 1990-ben először járt a döntőbe, miután októberben a 95. percben szankciót ért el a Salah-ban. Regisztráljon a The Fiver-re és kapjon napi futball-e-mailt.

két célt ”- mondja Hassen barátja, Abdullah Idris. – Nézzük meg a romákat – jegyzi meg Hassen.

„Nagyon azonos vagyok vele – nagyon sok erőfeszítést tett, hogy elérje a helyét” – mondja Ahmed Said, 21, aki kihagyta a munkát a második félidőben a kávézóba vezet.Said azt mondja, abbahagyta a labdarúgást a 2012-es Port Said stadion zavargása után, amely 74 labdarúgó-szurkolót öltött meg, de Salah jelenléte meggyőzte őt, hogy újra megnézze. – Megnézem a világbajnokságot, mert ő szopja a Manchester City címerével díszített shisha csövet. Csak egy dolog tűnik biztosnak a Real Madrid v Liverpool számára – káosz lesz | Jonathan Wilson Bővebben

Ha a meccs Salah gól nélkül halad, Said gyorsan talál egy okot. – A Salah teljesítménye nem volt olyan nagy, mint éppen annyira nyomás alatt.Minden gondja van a szponzoraival ”- mondja, utalva egy hetes feszültségre a 25 éves személy között, aki egy személyes szponzorral foglalkozik egy mobiltelefon-társasággal, és az egyiptomi labdarúgó szövetséggel, aki a játékos képét használta egy másik, állami tulajdonban lévő telefonszolgáltató támogatása. Salah tweetelt: „Sajnos, ahogyan velünk foglalkoztak, nagyon sértő…reméltem, hogy a kezelés sokkal tisztességesebb lenne, mint ez.” Egyiptom sportügyi minisztere lépett be, és ígéretet tett arra, hogy megszünteti a vitát.

május 26-án a Liverpool a Champions League döntőjére fog menni a Real Madrid ellen, amely ellentétes pillanat a sok közel-keleti országban, ahol La Liga már régóta dominál.De nem Hassen esetében, aki bevallja, hogy bár hosszú ideje Real Madrid rajongó, Salah miatt felvidítja Liverpoolt. „A játék befejeződött a Real Madrid számára” – mondja mosolyogva.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *