Paralimpia az eseményekhez való csatlakozáshoz, amelyeket a szabadon sugárzott tévében kell bemutatni

A kampányok üdvözölték a kormány azon szándékát, hogy felveszi a paralimpiai játékokat azon sportesemények listájára, amelyeket az Egyesült Királyság ingyenes televíziós televíziójában élőben kell levetíteni, és a miniszterek azt is fontolgatják, hogy biztosítsák-e a főbb női sportesemények elérhetőségét. mindenkinek.

Az úgynevezett „koronaékszerek” események védett listája, amelyeket a földi tévében kell bemutatni, több mint 20 évvel ezelőtti bevezetése óta nem változott lényegesen.

A listán a férfi és a testedző sportok dominálnak, mint például a labdarúgó világkupája és Európa-bajnoksága, az FA-kupa döntője és a Rögbi Unió Világkupa döntője. A GB csapata az eddigi legnagyobb csapatot küldi a tengerentúli olimpiára Tokióba 2020. / p>

Egyes sportesemények élőben láthatók a fizetős tévében, amennyiben a kiemelt eseményeket elérhetővé teszik az ingyenesen sugárzott csatornák számára. szándéka, hogy felvegye a paralimpiát a védett események listájára, ugyanakkor később konzultál ebben az évben arról, hogy megvédjük-e a női (labdarúgó) világkupát és más női sportokat.

A hónap elején lezárult – és Anglia elődöntőbe jutott – női labdarúgó-bajnokság rekordértékeket ért el a BBC-n.

Tanni Gray-Thompson, a 11-szeres paralimpiai bajnok szerint a lépés fantasztikus lenne a fogyatékkal élők, a lányok és a nők számára. “Fontos, hogy az emberek láthassák ezeket a sportokat a tévében, tudhassanak róluk és megoszthassák őket.”

Lady Gray-Thompson hozzátette, hogy a paralimpiai játékokat mindig a földi tévében mutatták be, de a versenyt a a lista azt mutatta, hogy „a kormány meg akarja védeni.Ez azt mutatja, hogy a kormány valóban komolyan veszi ezeket az eseményeket. ”

Wendy Hawk, a Women in Sport jótékonysági szervezet ideiglenes vezérigazgatója elmondta, hogy támogatja a bejelentést, de sürgette a kormányt, hogy vonjon be még több női sporteseményt. Tokió 2020: Fordulás, amikor a szállodák beleegyeznek a paralimpiai játékok kerekesszékes szobáiba mindez létfontosságú az alapszintű sportban való részvétel és a lányok következő generációjának bevonása érdekében. ”- tette hozzá. változatlan 1998-hoz képest.A törvény értelmében ezen események közvetítési jogait „méltányos és ésszerű feltételekkel” fel kell ajánlani a fő szabadon sugárzott földi műsorszolgáltatóknak.

A kormány egyértelművé tette, hogy nem vágyik a lista nagykereskedelmi átértékelése, vagyis nincs kilátás arra, hogy a kormány arra kényszerítse a krikettet, hogy térjen vissza az ingyenes reptéri szolgáltatásokhoz, annak ellenére, hogy sikeres volt a Sky döntése, amely lehetővé teszi a Krikett Világkupa döntőjének bemutatását a 4. csatornán. p> Ehelyett a férfi és a női sport közötti egyenlőség biztosítására kell összpontosítani, miközben a fogyatékossággal élő sportot összhangba hozzák a megfelelő testképességével.

A BBC női világkupaközvetítésének és a Channel 4 paralimpiai közvetítésének sikere felvetette annak lehetőségét, hogy a fizetős televíziós televíziós szolgáltatók a jövőben érdeklődjenek a közvetítési jogok megvásárlása iránt. A játékokat ugyanúgy kell kezelni, mint a th-t Olimpiai játékok, és mindig elérhető legyen az ingyenes TV-n keresztül.Ez egy jelentős pillanat egy olyan nemzet számára, amely büszke arra, hogy a paralimpiai sport otthona. ”

A hónap elején az Ofcom megváltoztatta azokat a szabályokat, amelyek meghatározták, mely csatornák számítanak ingyenesen sugárzott csatornáknak, vagyis a szolgáltatók megfelelhetnek követelményeket a BBC One, a BBC Two, a BBC Four, a CBBC, a CBeebies, a BBC News, a BBC Parliament, az ITV, az ITV2, az ITV3, az ITV4, a Channel 4, a More 4 és a Film 4 eseményeinek bemutatásával. A lista jelenlegi állapotában

Az olimpiai játékok.

A Fifa világkupája.

Az FA-kupa döntője.

A skót FA-kupa döntője.

A Grand National.

A Derby.

A wimbledoni tenisz döntője.

A labdarúgó Európa-bajnokság.

A Rögbi Liga Kihívása Kupa döntő.

A Rögbi Unió Világkupa döntője.

Krikett tesztmérkőzéseket játszottak Angliában.

A nem döntőket Wimbledonban játsszák. p> A Rögbi Unió Világkupájának összes többi mérkőzése.

Hat Nemzet Rögbi bajnokság mérkőzése a hazaiak részvételével.

A Nemzetközösségi Játékok. .

A Kr icket Világkupa – a döntő, az elődöntők és a mérkőzések a hazai nemzetek részvételével.

A Ryder Kupa.

Nyílt golfbajnokság.

Adam5811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *