Simona Halep túléli a 28-maratoni maratoni döntőkészletet Lauren Davis ellen

Simona Halep három meccspontot takarított meg, és négyszer szolgált a győzelemhez Lauren Davis ellen folytatott rendkívüli összecsapásban, mielőtt végül lefoglalta helyét az Australian Open negyedik fordulójában.

A női verseny legfontosabb magjai mind a héten drámák voltak, de egyikük sem igazán hasonló. Az American Davis három órát és 44 percig egymás után uralkodott az 1. világvilággal, de Halep végül kényszerítette a meccspontot, és 4-6, 6-4, 15-13 győzelmet nyert.

A 26 éves férfi azt mondta: „Határozottan nagyon kemény meccs volt. Elég hosszú. Nagyon boldog voltam, hogy meg tudtam maradni és megnyerni.Majdnem meghalok, de örülök, hogy nagyszerű teniszt tudtunk mutatni. ” Nick Kyrgios változó közvéleménye: még mindig nincs angyal, de nem is veszített ok Linda Pearce Bővebben

Az utolsó sorozat két órán és 22 percig tartott, míg a 48 játék megegyezik a legjobban az Australian Open története során megrendezett női mérkőzésekkel, az 1996-os negyeddöntőt pedig Chanda Rubin Arantxa Sanchez Vicario között kötözve, amely Rubin 6-4, 2-6, 16-14 győzött.

Halep boka sérülést szenvedett az első fordulóban, de úgy vélte, hogy csütörtökön az Eugenie Bouchard felett meggyőző győzelemben vállat vont le.A legnagyobb problémája Davis volt, a 76-os rangsorban, de ennek ellenére lényegesen magasabb játékkal bírt, mivel azért jött, hogy megszerezte az első világbajnoki világbajnoki mérkőzés nyitókészletét.

Halep visszatért a szintre, és Úgy tűnt, hogy a veszély elmúlt, de Davis egyszerűen nem ment el. A felső vetőmag háromszor helyet kapott a negyedik fordulóban 5-4, 6-5 és 8-7-nél, és háromszor Davis visszatért.

Halepnél 5 láb 6in és Davisnél 5 láb 2innél, ez a két kisebb versenyző közötti összecsapás volt a nők turnéján, ám aminek hiányzik a magassága, inkább a sebességet és az ügyességet teszik ki.Mindkét oldal bírósági lefedettsége kivételes volt, de Davis hite valóban kiemelkedett, mivel az amerikaiaknak nincsenek tudásai a nagy lövések szabadon bocsátásáról a legfontosabb pillanatokban. a dolgok megkönnyítését, de ez mindkét nő óriási fizikai erőfeszítése volt. Négy töréspontot 10-10-re mentve, amikor Davis úgy döntött, hogy meggyőzi a győzelmet, amikor a következő játékban 0–40-re állt a Halep kiszolgálására, csak a románok számára, hogy visszaszorítsák.

a Davis körmének díja, és sürgősségi orvosi időt vett le, mielőtt további öt törési pontot ment a következő játékban. De 13-13-kor Davis lábai végül elkezdték engedni, és amikor Halep negyedik alkalommal szolgálta a meccset, nem jött vissza.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *