Takumi Minamino megmutatta Jürgen Kloppnak, hogy több, mint ezermester

Ha semmi más nem mutatná be az eredmény Minamino gyors reakcióit, vasárnap délután Anfieldnek esélye legyen arra, hogy először értékelje őket a világbajnok színeiben. A Red Bull Salzburg korábbi támadója valószínűleg debütál az Everton ellen, és az események minden bizonnyal gyorsan mozogtak, mivel három hónappal ezelőtt Jürgen Kloppot egy tudatos fintorba sodorta, amikor egy remek röplabdát végzett leendő otthonában.A Liverpool jóval azóta is részt vett Minamino ügyében, de nem árt neki, hogy mindkét Bajnokok Ligája csoportkörében meggyőző érv szólhat arról, hogy ő volt a pálya legjobb játékosa. FA-kupa harmadik fordulója: 10 dolog vigyázzon erre a hétvégére. További információ

Az érkezés várakozásának egyik oka az, hogy tehetségei – legjobban csúszós fordulatokban, mágneses golyószabályozásban, aranyos áteresztésekben és lézerszerű befejezésben egyaránt láb – jól alkalmazható a YouTube-összeállításokhoz. De egy másik, hogy azok a figyelemfelkeltő bemutatók új nyilvánosság előtt egy lépéssel tovább mentek.Megmutatták, hogy azonnali hatást gyakorolhat és a kreativitás és a könyörtelen testiség mámorító keverékével működhet, amely megkülönbözteti ezt a liverpooli oldalt: annak a következménye, hogy a Red Bull befejezte az iskola iparágvezető elkötelezettségét az intenzív ellensúlyozás iránt. A kérdés pontosan az, hogy pontosan milyen szerepet fog játszani Klopp rövid és hosszú távú gondolkodásában.

“Van egy kis időm gondolkodni azon, hogy hova fog illeszkedni” – mondta Klopp aláírása után. a múlt hónapban megerősítették, utalva arra a tényre, hogy Minamino csak újév napján volt jogosult a játékra. Négy salzburgi éve alatt gyakorlatilag minden elképzelhető támadóállást elfoglalt, elfogultsággal a 10. számú szerep egyik változata felé.A Liverpool viszonylag könnyű az adott területen, de a következő néhány hónapban Klopp úgy dönthet, hogy Mohamed Salah, Roberto Firmino és Sadio Mané bármelyikének megkönnyebbülésére használja, különösen a bajnoki mérkőzésekre, ha a cím formalitássá vált, és visszanyeri a Bajnokok Ligáját tavasszal a figyelem középpontjába kerül. Facebook Twitter Pinterest Takumi Minamino megdöntötte az ötödik világrekordot.

De valószínű, hogy Minamino, aki csütörtökön heti 25 éves lesz, túl jónak vagy ambiciózusnak bizonyul az állandó közüzemi státuszhoz .Amikor a japán média felkutatta Levir Culpi-t, aki 2012 novemberében debütált az akkor 17 éves fiúnak a Cerezo csapatában, a brazil edző hangsúlyozta annak szükségességét, hogy Minamino „abszolút törzsvendég legyen, ne ezermester” legyen a Liverpoolban, és javasolta, hogy célja, hogy Firminót a középcsatár pozíciójában kövesse. Minamino „határozottabb játékos lehet”, mint Firmino, mondta Culpi, és minden bizonnyal van egy logika abban az elképzelésben, hogy a lábának még mindig frissnek kell lennie 18 hónap múlva, amikor Firmino a 30-at nyomja. Port Vale Tom Pope: egy célember, akivel megpróbálnád elnagyolni John Stones “Bővebben

Minamino reményei szerint jóval azelőtt letelepedik.Japán még soha nem hozott létre egészen élvonalbeli Premier League-sztárt, még akkor sem, ha Shinji Okazaki és Maya Yoshida egyaránt jó karriert alakított ki, és Shinji Kagawa Manchester Unitedben betöltött szerepének antiklimaxja elegendő lehet a Minamino korai elvárásainak enyhítésére. A másik oldalon Kagawát Culpi meg is vérezte Cerezóban, majd Klopp teljes fojtású Borussia Dortmund csapatában nyomot hagyott. Az Old Traffordon való lemaradás nem feltétlenül tükrözi a játékosok tehetségét manapság.A pályafutás korai párhuzamai inkább pozitívak, mint nem, és érvényes összehasonlításokat is lehet tenni a játékosok sokoldalúsága és a célra való törekvés között. a Liverpoolnál végül felülmúlja Kagawát, akkor az a 7,25 millió font átigazolási díj, amely Angliába hozta – ez a szám még most is úgy tűnik, mintha a távoli múltból származna – az új évtized alkujai közé esik. Azon rajongók sora, akik hajlandóak javítani a régi, magas ötös rekordjának javításán, az Anfield Road teljes hosszát is meghosszabbítanák.

Adam5811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *