Tsonga veri Sockot, hogy véget vessen az amerikai férfiak reményeinek az US Open-en

Jo-Wilfried Tsonga négy sorozatban verte meg az amerikai Jack Sockot, hogy a második egyenes évben eljuthassanak az US Open negyeddöntőjébe.

Miután nem sikerült lefedni egy mérkőzési pontot a harmadik sorozatban, megszakítón, a A kilencedik magot képviselő Tsonga a negyedik uralta a vasárnapi 6-3, 6-3, 6-7, 6-2 győzelmet.

Sock, az Egyesült Államokból az utolsó férfi, aki a sorsoláson maradt, megpróbálja elérni az első nagyobb negyeddöntőt. Egyetlen amerikai ember nem végezte el az US nyolc legutóbbi nyolcot a 2011 óta. a harmadik forduló, soha nem áll meg törésponttal.Vasárnap azonban csak öt ász volt, és hatszor törött le.

Az US Open az egyetlen nagyverseny, amelyen a Tsonga, a 2008-as Australian Open második helyezett nem érte el legalább az elődöntőt. .

A Tsonga legközelebb a legmagasabb rangú Novak Djokovic-hoz fordulhat, aki később vasárnap szembesül a 21 éves brit Kyle Edmund-tal. Arra a kérdésre, hogy milyen meccsre vágyik e kettő között, Tsonga tréfált: „Nagyon, nagyon, nagyon hosszú”.

Máshol vasárnap, az amerikai páros játékos Nick Monroe visszatért a pályára, miután egy félelmetes esés esett a standokba. .

A Donald Young-szal folytatott mérkőzés harmadik sorozatában, az vasárnap az új tribünnél Monroe az egész labdát lefelé dobta, amikor az alacsony akadályon ütközött, és először a feje fölé zuhant.Monroe néhány percig a földön maradt, amikor az orvosi személyzet megvizsgálta, mielőtt a saját hatalma alatt visszatért a bíróságra. Bemutatták a további értékelésre, majd visszatértek a mérkőzés befejezéséhez. Monpó és Young megosztotta az első két szettet spanyol Pablo Carreno Busta-val és Guillermo Garcia-Lopez-szel, és 4-2-re zárták a mérkőzést. a harmadik, amikor az esemény történt. Monroe a következő szolgálati meccsen tartott, de a spanyolok lezárták a negyeddöntőbe jutáshoz a 4-6, 7-6, 6-3 győzelmet.

A 34 éves Monroe a harmadik fordulóban volt. párosban nagyszerű csapással először. Ő és Young idegesítette a második magot tartalmazó Ivan Dodig-ot és Marcelo Melo-t az első fordulóban

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *