Vitória João Teixeira: „A nagy színpadon szembesülni az Arsenallal jó éjszakát jelent”

Amint a labda a vonal felé csorgott Anfieldnél, João Teixeira az egyik karját a magasba tartotta, azt gondolva, hogy ő szerezte a Jürgen Klopp-korszak első győztes gólját Liverpoolban. Sajnos a bournemouth-i Adam Smith az utolsó másodpercben kitisztította a labdát, csak látta, hogy Nathaniel Clyne haza csap, és inkább a nevét írja be a történelemkönyvekbe.

Teixeira számára, akinek Vitória de Guimarães csapata az Arsenalba utazik a Az Európa Liga csütörtökön még mindig a legjobb pillanata volt a liverpooli mezben, és azonnal felkapja a figyelmét, amikor ismét a saját fejében festette a képet.Játékosként foglalta össze – ügyes befutás a védelem mögé, hogy Roberto Firmino passzot kapjon, mielőtt hihetetlen találékonysággal és ügyességgel hátratolta a kapust, csak azért, hogy lássa, valaki más jutalmazza. kritika, miszerint az Arsenalnál nincs mentalitás az idegenbeli mérkőzésekhez. További információ ”.Gerrard embermenedzsmentjének már voltak jelei a kiállításon. “Olyan ember volt, aki mindig mond neked valamit, amit tenned kell az edzésen a fejlődés érdekében, de soha nem kiabál, mindig közel áll hozzád, és azt mondja, ezt vagy azt kellett volna tenned” – magyarázza Teixeira Vitoria edzőterületéről. „Soha nem mutatja, hogy segít neked, de mindig segít neked, és mindig 100% -ban edzett. Remek játékos volt, nagyszerű kapitány, és mindig legendává válik. ”

Ezek a tanulságok segítették Teixeirát abban a mértékben fejlődni, hogy behívták az első csapatba, amikor a 2013-as csatában küzdöttek. -14 cím Brendan Rodgers alatt. A Fulham elleni pontszinten az északír Teixeira felé fordult. „Ez volt az első meccsem profi játékosként, úgy emlékszem, Raheem Sterling jött le, és mentem tovább.Csodálatos légkör volt, éjszakai idő egy hétköznapon, és Gerrard tizenegyesével az utolsó pillanatban 3-2-re nyertünk, így nagyon szép volt. ”

A részéről a Daniel Sturridge felépítésében a területen kidőlve kapitánya és menedzsere dicséretet mondott Teixeirának. „Abban a pillanatban, amikor visszatekintek, nagyon büszke vagyok arra, amit csak 10 perc alatt tettem a játékban. Nyertünk, de ez nem volt elég a Premier League megnyeréséhez, de ez volt az első játékom profiként és fantasztikus pillanat volt. ” Facebook Twitter Pinterest João Teixeira, a liverpooli játékos a labdát a Bournemouth kapusa, Adam Federici mellett hárítja a Capital One Cup negyedik fordulójának mérkőzésén, az Anfieldben, 2015 októberében.Fotó: John Powell / Liverpool FC a Getty Images révén.

A most 26 éves Teixeira csak egyszer lép pályára a Premier League-ben, két évvel később, amikor három percet kapott a Leicester elleni vereségben. Teixeira a két fellépés között egy szezont töltött Brightonban. 36 bajnokin és öt góllal bizonyított a bajnokságban, amelynek eredményeként a középpályás megszerezte a klub Év fiatal játékosa díjat, de katasztrófa történt Huddersfield ellen. „Nagyon jó volt a szezon számomra, de négy meccsel a szezon vége előtt eltört a lábam.Nem volt túl szép; Meg kellett állnom, megoperáltam, csavarokat és egy tányért tettek a lábamba, és rehabilitációra volt szükségem, hogy felépüljek az ünnepek alatt.

„A terv az volt, hogy visszamegyek Liverpoolba, lehet, hogy van néhány esélyem. de talán nem volt megfelelő idő visszamenni, és még egy évet kellett volna maradnom Brightonban. Szerintem több esélyem is lehetett volna, de ez nem az én választásom, mindig a menedzser dönti el, hogy több esélyem van-e vagy sem, szóval ez rajta múlik. ”A Partizan edzője nem követeli meg a rasszista énekek ismétlését a Manchester ellen United Bővebben

A lehetőségek futólag röpke módon adódtak Klopp alatt a kupaversenyeken, de ez nem volt elég Teixeira számára, és visszatért hazájába, hogy csatlakozzon a Portóhoz.Mindössze nyolc szereplés volt a varázslatok előtt a szülővárosi Braga klubban, és most 25 km-re Guimarães-ban, akiknek segített bejutni az Európa Ligába. „Abban az időben a játékok megszerzése volt a fő dolog, de négy és fél évig voltam Angliában, és volt alkalmam visszatérni Portugáliába egy olyan nagy klubbal, mint a Porto, így döntöttem. Abban az időben lehetőség volt a Liverpoolban maradni. Nem tudtam, hogy maradok-e az első csapatban, vagy kölcsönbe megyek-e. ”

Teixeira most a Gerrard szerepét töltheti be az edzéseken, és segít integrálni a nyáron szerződtetett Marcus Edwardsot, aki csatlakozott a Spurs-tól.A csatár hasonló helyzetben van, mint Teixeira, amikor a Liverpoolhoz csatlakozott, fiatal játékos volt egy idegen országban. A Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg a napi futball e-mailt.

“Nagyon fiatal tehetség, nagyon jó játékos, kedves srác. Őszintén szólva azt gondoltam, hogy amikor egy angol elhagyja az országot, nagyon nehéz alkalmazkodniuk, de ő már alkalmazkodott Portugáliához; kedveli a csapatot, és portugálul tanul, és mindig próbál beszélni, csak néhány szó, de nagyra értékeljük. Olyan tehetséges srác, és minden megvan, amire szüksége van, hogy megmutassa tehetségét Vitóriában. ”

Ezeknek a tehetségeknek a következő lehetősége csütörtökön az Európa Ligában lesz, az Arsenal ellen.Vitória három selejtező körön ment keresztül, hogy bejusson a csoportkörbe, így két játék jutalmát élvezhetik az Ágyúsok ellen. “Nagyon izgalmas a klub számára, mivel Anglia nagy színpadán az Arsenal ellen fogunk játszani egy csodálatos stadionban, így jó éjszakát fog nyújtani.”

Adam5811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *