A 2018-as világkupa teljesítménylistája: Brazília uralkodik, míg Svédország még mindig Anglia mellett áll

Úgy tűnik, hogy a brazil világbajnokság most veszít. Csökkentették Mexikót csúfra és puffra, élesen védekeztek, mint bárki, aki a versenyen maradt, miközben szükség esetén átmentek a támadó felszerelések között. Willian, Philippe Coutinho és Thiago Silva különféle módon járultak hozzá döntő mértékben, és – ha levonjuk a színházi sportfogadás bónuszok műsorokat – úgy tűnik, hogy Neymarra esett egy fillért sem, hogy a hatékonyság is vonzó lehet. Belgium nehéz akadályba ütközni, de Brazília egyszerűen csak egy magasabb szintre néz. 2) Franciaország (felfelé 7)

Ez a lélegzetelállító ellentámadás Argentína ellen néhány pókhálót fújt el, és még az ellenzék lassúságát is lehetővé tette. , javasolt Franciaország kattint. A Kylian Mbappé-ban a bajnokság potenciális csillaga van, míg a középpályájuk, amely gyakran frusztrációt okoz, nagyrészt szinkronban nézett.Uruguay-vel szemben el fogják hagyni a felfüggesztett Blaise Matuidit abban a megyében, de most a magabiztosságnak magasnak kell lennie. Kylian Mbappé3) Horvátország (lefelé 1) egy sor realisztikus képet hozott, miután a csoport színpadi rekordjai vad vad előrejelzéseket tettek. De ennek ellenére fantasztikus helyzetben vannak, és Unibet kudarc lenne, ha megismételnék Spanyolország hibáit és bátorító oroszlánkat adnának Oroszországnak Szocsiban. Nem úgy néznek ki, mint a versenyek győztesei, de a döntőbe vezető út aligha lehet egyértelműbb.4) Uruguay (=)

Mindig úgy érezték, hogy Uruguay, aki gyakorlatilag alig jár, bár egy egyértelmű csoport, lépéseket tesz a dolgok felé. amikor elkezdődtek a kiütési szakaszok, és érdemesek voltak Portugália nyerteseire.Milyen csodálatos pár célt tűztek ki Edinson Cavani-tól, talán néhány embert bezárva a folyamatból, és a figyelemre méltó Oscar Tabarez alatt bármi jelenhet meg ebben a szakaszban.Edinson Cavani5) Belgium (lefelé 2)

A Brazíliával való szembeszökés meghatározó próbának tűnik Belgium számára, amelynek inkább hamarosan, mint később kell megkezdenie az átadást. Senki, aki Japán ellen nézte a körömfúrót, nem lesz túl optimista, még akkor is, ha nagyrészt rendellenes eszközökkel végül átvitték magukat. A győztes gól szépség volt; a nagyobb aggodalom egy olyan Unibet védelemben rejlik, amely Japán előrelépésekor lassúnak és körültekintőnek tűnt.6) Svédország (felfelé 3)

Néhány csillagból álló csapat, és nagy eltérítést igényeltek Svájc legyőzésére, de Svédország pontosan az a kínos, szuper-szervezett oldal, akinek senki sem szereti a kieséses játékotIdeje komolyan kezelni őket, figyelembe véve a fejbőr számát; Janne Andersson csapatának szokása van átmenni, és úgy véli, hogy túl okosak lennének ahhoz, hogy Anglia számára Samara.7) Anglia (fel 3) Facebook Twitter Pinterest Megszüntette a büntetési átok: Az angliai játékosok Uruguay elleni lövöldözésük után ünnepelnek. Fénykép: Anthony Dibon / Icon Sport a Getty Images-n keresztül

Vitathatatlanul jó jel, hogy Anglia ágyba tette lövöldözős ágyukat, ám esélyük megbecsülése érdekében a baba-lépcsőn alapuló megközelítés marad a legjobb módszer. A kolumbiai döntetlen nagy részében megmutatott tempó pontosan azt akarta, amit Gareth Southgate akart, de Yerry Mina hangszínszabályzójának módja és ütemezése aggodalomra ad okot. Nagyobb nyugalomra lesz szükség, ha Svédországot le akarják küzdeni.Ugyanakkor a Unibet kedd esti euforia érthető volt, és Angliának esélyük van az elődöntő elérésére az Italia óta. 90.8) Oroszország (legfeljebb 7)

Bár ez a lista Oroszország rangsorolása a még mindig versengő felek között, a valóság az, hogy az összes fogadás már nem működik. Stanislav Cserchesov izgatott volt a csapata védekező alkalmazásával – és talán azért is, hogy képesek maradjon ébren maradni – egy ilyen szörnyű spanyolországi tulajdonjog-kiállítás közepette. A vasárnapi győzelem után Moszkvát elbűvölő felek némi verést igényelnek – Horvátországnak most már nem lesz sok félelme.9) Kolumbia (lefelé 4)

Milyen kiábrándító show volt, nagyrészt Kolumbia Anglia ellen .James Rodríguez távolléte úgy tűnt, ráveszi őket egy niggista, antagonista gondolkodásmódba, amely nem válik olyan stílusba, amelyre képesek. Még mindig hatalmasak voltak ahhoz, hogy átjuthassanak, de távozásuk módját kissé megbánni kell10.) Japán (6-ig)

Csak Japán játékosai látványában lehetett volna mozdulatlan, megverték a Belgium elleni meccs utolsó akciójával, hétfő este esett a padlóra Rostovban. Nagyszerűek voltak, és nagyon sokat mond – mind pozitív, mind negatív módon – attitűdjükhöz, hogy unibet fogadás bónusz annak ellenére, hogy látták a két góljuk vezetését, lényegében veszítettek, mert túl keményen próbáltak megnyerni a játékot.A Takashi Inuiban csodálatos labdarúgójuk van. Takashi Inui11) Mexikó (lefelé 5)

Mexikó számára a frusztráció az volt, hogy ez az utolsó 16 kijárat pontosan úgy érezte magát, mint az előző hat: rengeteg okos, fényes támadó labdarúgás, néhány villódzás azt sugallja, hogy túlléphetnek egy felső ellenfelet, de végül nincs élvonal és nincs igazán parancsoló figura, amellyel biztonságban lehetne tartani a dolgokat. Időnként örömmel nézték meg ezen a nyáron, de valamelyiknek meg kell változnia, ha ki akarjuk aknázni a lehetőségeit. 12) Dánia (2-ig)

Senki sem tart túl sok emléket Dánia kampányáról, de végigvitték Horvátországot, és egy másik napon Kasper Schmeichel hősiessége elegendő lett volna ahhoz, hogy megszerezzék őket a lövöldözésben.Ha csak egy vagy két, egymástól távolról összehasonlítható technikai szintű játékossal tudnák körülvenni Christian Eriksent.Kasper Schmeichel13) Portugália (=)

Az Uruguay-val kötött kapcsolatok mindig némileg derültek, de Portugáliát érdemes megverték és Senki sem valódi meglepetésére, elképzelések nélkül maradt, anélkül, hogy Cristiano Ronaldo felkelt volna a tányérra. Bernardo Silva, még mindig csalódott ezen a szinten, elmulasztott egy tisztességes esélyt a kiegyenlítésre, ám Portugália, mint számos olyan csapat, amelyet riválisaknak tartanak, újjáépítési munkát végez. Facebook Twitter Pinterest Cristiano Ronaldo mesterhárma megmentette Portugáliát a Spanyolország elleni nyitó játékban, ám tehetetlen volt megakadályozni Uruguayba való távozását.Fénykép: Francois Nel / Getty Images14) Argentína (lefelé 2)

Amikor Argentína 2-1-rel feljebb ment Franciaország ellen Gabriel Mercado szerencsés gólján keresztül, csábító volt azt gondolni, hogy a csoportban elvégzett kéz-csavarás után szakaszok, akkor csak zavarhatja az egész utat. De hamarosan megmutatták, hogy mi is: egy lassú, öregedő oldal, amely teljesen nem megfelelő a védelemben és a középpályában; A síró szégyen és a legveszélyesebb vádi vád az volt, hogy egy olyan csapatot, amelyben Lionel Messi is szerepel, valóban nem hagyják ki. 15) Svájc (lefelé 4) Svájc Svédország ellen. Túl későn ébredtek, és hiányzott a Szerbia feletti győzelem tűz és kövek, amely most úgy tűnik, hogy néhány játékosuk számára túl messze volt az érzelmi és labdarúgó-csúcs.Mint mások a sorsolás felében, itt is egy elpazarolt lehetőségre fognak sorolni.16) Spanyolország (lefelé 9)

A spanyol játékosok és a személyzet iránti érzelmek miatt a Real Madrid szabotázs cselekedetet követett el a saját nemzeti csapat a verseny előestéjén. Ez még mindig nem mentesíti Oroszország elleni teljesítményüket, amikor úgy tűnt, hogy elégedettek voltak, hogy céltalanul átadják a labdát az emlékezetből, miután előrementek, és fogalmam sem volt, hogyan kell reagálni, amikor a terv rosszul ment. A lélek keresése nehéz lesz: bárki is a hibás, Spanyolországnak egyszerűen ennek jobbnak kellett lennie.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *