Az első személy, aki Cori Gauff köszönetet mondott neki a Venus Williams elleni győzelméről, Venus Williams volt

Az elmúlt évtizedekben Williams és nővére, Serena látta, hogy megjelenik egy tehetséges fekete női játékosok generációja, még akkor is, ha Vénusz néha kezükben szenvedett. Az elmúlt években veszített Sloane Stephens, Madison Keys és Naomi Osaka számára. Hétfő délután Williams a legújabb befolyásolt játékosával, Cori Gauff-nal állt szemben. A 15 éves nő azonnal lebontotta a 6-4, 6-4. Gauff története szinte túl jó volt, hogy igaz legyen: egy tinédzser veri a hősét a grand slam debütálásában. Szolgáltatása már halálos, miközben akasztott felső végtagjával és hátsó kezével áttört a Wimbledoni fűben.De a leglenyűgözőbb dolog Gauffnál az a lelkesedés és intelligencia Unibet volt, amellyel magához vitte a győzelmet. Cori Gauff, 15 éves, eltakarja Venus Williams-t a Wimbledoni első fordulóban. Tovább

Az a tény, hogy Gauff ilyen könnyedén viselkedik részben annak következménye, hogy a Williams nővérei megverték az utat. Jelenlétük mindig politikai volt, sikerüket mindig két fekete lány összefüggésében mesélték el, akik beszivárogtak egy vidéki klub sportába. Több mint két évtizeddel ezelőtt kezdődött, amikor a Williams egyszemélyes magabiztossággal érkezett a turnéra, amely apjuk, Richard bravadójával párosítva ellenségeskedést és neheztelmet váltott ki.

A Vénusz első amerikai nyílt részén félig A végső ellenfél, Irina Spirlea szándékosan ütközött bele, amikor a végeik megváltoztak.Utána Spirlea csattant fel: “Azt hiszi, hogy ő a kibaszott Venus Williams.” Mindkét Williams nővére bojkottálta az Indian Wellst – 15 éven keresztül a Vénuszot, a 14 évet a Serenát -, miután a tömegből 2001-ben rasszista Unibet sértés történt. Hingis to Time 2001. „Sokszor szponzorokat kapnak, mert feketék.” Facebook Twitter Pinterest Venus és Serena Williams már korán is üdvözölték a jövő csillagokat. Fénykép: Paul Harris / Getty Images

A Vénust széles körben tekintik a kettõsebb lágynak, ám amikor turnéra érkeztek, az idősebb Williams volt az, aki sugárzott és bízott. Megállította a hangot, láncszemmel rohanva a bíróság körül, mellkasát kitágítva. Meg kellett.A kettő közül elsőként profi lett, és önként elnyelte az első csapásokat, amelyeket a világ rájuk fordított. Jelenléte lehetővé tette nővére nővését, míg a riválisok megbántak vele. „A Serena barátságosabb” – mondta Davenport a Venus Envy című 2000. évi könyvében. „Legalább képes elviselni magát, hogy üdvözöllek. A Vénusz nem tud, vagy nem fog beszélni. Vénusz szereti azt a benyomást kelteni, hogy olyan nagy, hogy „Da-bomba” vagy bármi más. ”

Amikor Vénusz 14 éves volt, csak néhány hónappal fiatalabb Gauffnál, most korai jeleit mutatta meg. Az ABC-nek elmondta, hogy kész legyőzni a világ legjobb játékosát. Az interjúkészítő lehajtotta a fejét és összevonta a homlokát, és zavartan figyelte asszony bátorságát: „Olyan könnyen mondod.Miért?” Richard Venus apja befutott a képbe, azzal fenyegetve, hogy félbeszakítja az interjút. Andy Murray megerősíti, hogy kapcsolatba lép Serena Williams-szel vegyes párosokon. Bővebben

A Williamses ajándéka Keys, Stephens kedvelőinek adódott. Gauff és bizonyos mértékben Oszaka az a hely, ahol önmaguknak kell lenniük. A hétfői győzelem után Gaufftól megkérdezték, hogy mi volt a célja a verseny többi részében. Gauff, aki éppen megnyerte karrierje első nagyszabású mérkőzését, vállat vont: “Célom, hogy megnyerjem.” Ezúttal senki sem szólt egy szót sem. Gauff felemelkedése eddig a teniszre és rekordjaira fókuszált.

De Gauff máris úgy döntött, hogy nem akarja, hogy újabb teniszező legyen. A teniszezők szokásos szociális médiaéletrajza a „Tenniszt játszom” szempontjából releváns.Időközben Gauff Instagram-életrajza a „#prayforsudan”, és egy link, amely az Unicef ​​sajtóközleményéhez vezet, amely részletesen leírja: „Gyerekek öltek meg, sérültek meg, őrizetbe vették és bántalmazták őket a szudáni fokozódó erőszak és nyugtalanságok közepette”. Oldala hivatkozásokat tartalmaz a büszkeségre és a világ minden tájáról érkező válságokra. Többet megtudhat a hiteiről, mint Unibet szinte bárki a nők vagy a férfiak top 20-ban.

A Fekete Történelem Hónapjában és a tizenhetedikben Gauff közösségi média segítségével afrikai-amerikai történelem részleteit tette közzé. Meglepődve látta, hogy hozzászólásai olyan válaszokból származnak, akik nem tudták, miről beszél. Úgy tűnik, hogy határozottabbá tette, hogy a fekete történelemről beszéljen.Nem sportoló, aki ragaszkodni fog a sporthoz.

Gauff annyira ismeri a történelemét, hogy megértse annak a nőnek a befolyását, amelyet hétfőn vert. Mindkét Williams nővére meg akarta tudni, hogy mennyit jelent neki, de mindig túl szégyenlős volt. Csak amikor megrázta Vénusz kezét, rájött, hogy itt az ideje. Azt mondja, hogy üzenete egyszerű volt: „Köszönöm mindent, amit tettél. Én nem lennék itt nélküled. ”

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *