Téli szünetes tárgyalások elhagyódtak, labdarúgó-bajnoksággal és FA-val

Téli szünet bevezetése az angol labdarúgásban a játékon túl a játék során a torlódások megszűnése óta eltelt idő elteltével jelenik meg, így a labdarúgó-bajnokság és a Labdarúgó Szövetség az ügyben is megmarad.

Az EFL a szezon elején azt mondta, hogy kezdeményez egy ún. „Teljes játék” megoldást, amely a bajnokság bővítését vonja maga után, hogy Unibet nyolc új klubba kerüljön, és egy 20 csapatból álló négy részre reorganizáljon. Azt javasolta, hogy konzultáljanak a tervekről a klubokkal, amelyek közül néhányan aggodalommal töltötték el a potenciális elveszett bevételeket.

A terveket úgy tervezték, hogy megvitassák a Premier Ligával és az FA-val folytatott megbeszéléseket, amelyek végső soron a \ t egy téli szünet.Szerdán azonban az EFL hirtelen lemondott javaslatairól, mondván, hogy az FA nem hajlandó fontolóra venni a FA-kupa mérkőzéseit a hét és negyedik között, hogy több hétvégét szabadítson fel. Az FA döntése alapján az igazgatótanácsot nem választották meg, hanem a teljes játékmegoldás megbeszéléseit, mivel a jelenlegi formájában már nem életképes.Ha a hétvégi résidők nem állnak rendelkezésre, akkor egyszerűen nincs mód arra, hogy teljesítsük a pénzügyi feltételeket [hogy rosszabb legyen], amint azt a Unibet bónusz kezdetektől vázoltuk, ”mondta az EFL vezérigazgatója Shaun Harvey.

„Az FA által elfogadott álláspont korai véget ért a megbeszéléseknek, mielőtt teljesen megértené, hogy mi lehet az új terjesztési modell létrehozásának pénzügyi eredménye.”

Az FA azonnal visszatért, mondván, hogy még mindig nyitva áll a megbeszéléseken a zsúfolás miatt. Glenn múlt héten e-mailt küldött Harveynek, hogy elmondja, hogy nem látott „elegendő előnyt” az EFL tervében, kiemelve a hétvégi FA-kupa kapcsolatok „hatalmas gazdasági értékét”.A bennfentesek azt mondták, hogy soha nem jelezte, hogy hajlandó lenne lemondani a hétvégi FA-kupa kapcsolatokról, és meglepődtek, hogy az EFL hirtelen döntést hozott a megbeszélésekről.

„Az FA továbbra is teljes mértékben elkötelezett az EFL-vel való együttműködés iránt. A Premier League-nek köszönhetően a profi játék torlódásának problémája megoldható ”- mondta a FA szóvivője. „Ezért próbáljuk meg a hatodik forduló visszajátszásának megszüntetését az FA-kupa ebben a szezonban, és miért támogattuk az EFL-t az innovatív innovációs ötleteinek konzultációjában.Ez az elkötelezettség továbbra is fennáll. ”Az EFL az FA-val fennálló nézeteltérések miatt beszél a potenciális bővítésről. ez lehetővé tenné egy téli szünet bevezetését, amely az európai versenyben mind Angliában, mind a Premier Liga klubokban részesülhetne. Az EFL meggyőződése, Unibet hogy a téli szünet lehetetlenné válik anélkül, hogy a FA a hétvégi FA-kupa kötéseken alapulna. Már szembe kellett néznie azzal, hogy meggyőzze saját klubjait a terv érdemeiről, ami 90% -os többséget igényelt volna a következő nyári ülésen.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *