Ez az etikai világbajnokság összezavarja a fejünket: a World Cup Fiver-t

A Fiver elveszíti csapágyait, olvasóját, és az ón nem csak a hibás. Minden régi bizonyosságunk összeomlik, mint a kutya naplói a júliusi napfényben. Németországot pelyhes csalások formájában tettek nyilvánosságra, Spanyolország valóban unalmasabbá vált, mint amikor pompájuk alatt voltak, és legszerencsésebben Anglia halálos a büntető lövésekben! Ez az etikai világbajnokság összezavarja az elménket! Csak csatlakoztassa: A Guardian világkupájának kiadása Bővebben

Nemcsak az volt a hűvös pontosság, amellyel Anglia kedden küldte a helyszínen rúgást, hogy Kolumbiát legyőzze. Az előző 120 percben bekövetkezett események nagy része szintén megdöbbent, még akkor is, ha volt olyan időszak, amikor Gareth Southgate csapata elkezdett elveszíteni az útját, mint a nagybeszélő őseik.Jordan Henderson még a hagyományra is bólintott azzal, hogy büntette a büntetést a lövöldözésben, de ezt megelőzően a megbízható középpályás újjáépült: a földre zuhant, és sürgős orvosi segítséget kért, miután az állát megsimogatta Wílmar Barrios: ha egy brazil ezt megtette, akkor mi ”. Azt mondanám, hogy „hagyja abba, Neymar, te teljesen mondj!” És Jordan Pickford látványos mentést hajtott végre a rendes idõszakban, mielõtt újabb lett volna a lövöldözésbe. és 1990-es Peter Shilton. Angliában még nem lesznek elkerülhetetlen őrzők? Valójában ez szörnyű világbajnokság volt a klipek számára.

Tehát köszönetet mondok Anglia következő ellenfeleinek, Svédországnak.A menedzser, Janne Andersson nemcsak az egyik oldalának durva sztereotípiáját hozta létre – egy szilárd, kifinomult, nagyon funkcionális skandináv egységet, amely úgy néz ki, hogy könnyű megbirkózni vele, de valójában káromkodni is lehet -, de a svéd média arra a küldetésre is, hogy a hacket hackneyedbe tegyék. „Svédország elérte a negyeddöntőt, és most Anglia várja a szokásos hubrival!” – rohant Daniel Kristofferson az Expressenbe.Az a felfogás, hogy Anglia arroganciája szombaton esik le, a svéd írástudók körében gyakori téma volt, akiknek látszólag Gareth Southgate viktoriánus mellényét becsapta azért, hogy hiányzzon Új-Anglia hangulatáról, és az a tény, hogy Southgate elsőként mondta: Azt kérdezték a csapata következő ellenfeleiről, hogy: „Évek óta alábecsüljük Svédországot, ragyogóak abban, amit csinálnak.” Úgy tűnik, hogy hiányoztak az irónia, amikor kijelentették, hogy az angol túlbizalom biztosítja a svéd győzelmet. ÉLŐ A nagy weboldalon.

Július 2.: „Tekintettel a TVE által ma este kiadott információkra a Real Madrid állítólagos ajánlatáról a PSG és a Neymar játékos számára, a Real Madrid CF azt mondta, hogy ez az információ egyenesen hamis.A Real Madrid nem tett semmiféle ajánlatot a PSG-nek vagy a játékosnak. ”- A Real Madrid tagadja Neymar ajánlatának megfogalmazását anélkül, hogy bárkit megtévesztne.

Július 4.:„ Tekintettel az elmúlt órákban közzétett információkra, amelyek utalnak a Real Madrid és a PSG között a Kylian Mbappé játékos által állítólagosan megkötött megállapodás szerint a Real Madrid azt állítja, hogy azok valóban hamisak. – A Real Madrid megüti a C vezérlőt, a V vezérlőt Mbappé hozzáadásával, még mindig nem csal be senkit. Facebook Twitter Pinterest Nézze meg ezt a helyet. Fotó: Stefan Matzke – sampics / Corbis a Getty Images segítségével nem. Ha értékeli az újságírásunkat, kérjük, támogasson minket.Cserébe remélhetőleg megszabadíthatunk Önt az a fajta tudás, amely kissé kevésbé figyelmen kívül hagyja a hangot azokban a forró reaktív gegenpress beszélgetésekben, amelyekben élvezi. És ha úgy gondolja, hogy élvezetünk [újra, stb. És így tovább – Fiver Ed], kérjük, segíts nekünk, hogy visszatérjünk ide, hogy többet nyújtsunk neked. ÖTÖDIK LEVELEK

“ történik…Anglia nyert büntető lövést, a Fiver helyesnek nevezte, és hangosan nevetett az említett e-mai tegnapi kiadáson. A világ megőrült ”- Peter Moore.

Küldje el leveleit a the.boss@theguardian.com címre. És ha nincs jobb dolgod, akkor a Twittert is csatolhatja.A mai napi levél nyertese, és ezzel együtt Richard Foster a World Cup Nuggets másolata is… Peter Moore. AJÁNLOTT JAVASLATOK

Radamel Falcao jól verte Angliát. “Különösnek találtam, hogy ebben az esetben amerikai bírót állítottak fel…az igazat megvallva, a folyamat sok kétséget hagy maga után” – játssza a játékot. „Kétségkívül mindig az angliai oldalra ment. Szégyenletes. ”

Lenyűgöző 24,4 millió ember nézte Angliát tegnap este az ITV-n. Lehet, hogy végül is van jövő a szabadon közvetített televíziózásban.Az angol Rufus Hall-ot a hatóságok őrizetbe vették, miután az angliai „szobrot” bekaparták egy Fredor Cherenkov, a spartaki legendát tisztelő szobron. „Sajnálom, zavarban vagyok, szeretem ezt az országot azon a két napon, amikor itt voltam” – rontotta el Hall. „Az Ön emberei barátságosan fogadtak, kedves időm volt. Soha nem tisztelem az országot, tisztelem a történelemmel. Ha tudtam, hogy ez sértené az embereket, soha nem tették volna meg, és teljes mértékben elnézést kérek. , mivel ő inkább az oldal vibráló embere. „Az a szerepem, hogy megpróbáljam pozitív hullámokat hozni a csapatba. Hozom a tulajdonságaimat, a karakteromat, a mentális erőm is. ”- írta Bez-ed.Facebook Twitter Pinterest Van maracas? Fénykép: Yuri Cortez / AFP / Getty Images

Jamie Vardy kétségbe vonja a negyeddöntőt, miután szenvedtek az ágyéki kopogtatásoktól, ami azt jelentette, hogy nem tudott büntetést meghozni.

Nem világ Kupaosztály: Scott Parker visszatért a Fulhamhez, mint első csapat edzője. „Alig várom, hogy rögtön megkezdjem a Premier League kampányának felkészülését” – morogta. TÖBB MEG A VÁLASZT?

„Yerry Mina olyan hosszú ideig átölelte és megkísérelte Raheem Sterlinget az első felében. valószínűleg hiányzik tőle ma este, esetleg a legnagyobb párnájához rohan, csak azért, hogy megkapja ezt a szimulált kapcsolatot. ”- állítja Barney Ronay Moszkvából.

Szeretné, hogy a Világkupán a rangsorban szerepeljenek?Legyen néhány világbajnokság-rangsor ..Big Paper lakos svédje, Marcus Christensen, aki még mindig elmosódott az ő oldalán elért győzelemről Svájc felett, a szolgálatban volt az Anglia v Kolumbiában. Dele Alli? 5/10. Marcus arra is szánta időt, hogy megvizsgálja, mi a svéd sajtó az Anglia győzelméről: „Harry Potter van a Pippi Longstocking ellen. Most az álmokról és a mesékről kell elmondani.

Sachin Nakrani kedd este a londoni kolumbiai közösségnél töltötte az Elefántot és a Kastélyt, és ezt írta.Jorge Valdano, a Kylian Mbappé-nál: olvasás.Ed Aarons Neymarról, a „Peter Pan-szindróma” és a kényeztetés kapcsán. Martha Kelner.

Jonny Weeks a Spartak Stadionon összegyűjti a legjobb kattintásokat.

Ó, és ha ez a te dolgod, akkor kövesse a Nagy Weboldalot a Big Social FaceSpace oldalon. És INSTACHAT, Túl! JÓTJÁTSZOTT MEG

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *