Argentína vigyázzon: az izlandi harcosok mérete nem számít

Nincs szükség „hogyan” -ra, ha valami oly hatalmasat értek el, mintha a világbajnokságot kétszer nyerte, a lakosság száma 3,5 millió. Van egy mélyebb kultúra is. „Garra Charrúa” – az Uruguayi harcos szelleme, a neve, amit a labdarúgásnak adtak, komoly: a Charrúasok bennszülöttek voltak, akik felálltak az európaiaknak, hogy támadják Don Juan Díaz de Solís-t és leszállási személyzetét, akik először dekódoltak Őket megölték és evették. Most ez egy felfedezés.Ami Uruguay labdarúgó kultúráját illeti, amely a világbajnokság kezdeteiből épült, osztály, valamint méltóság és bátorság.

Uruguay-t „kis országnak” nevezzük okból, és mindig is állt a labdarúgás meglepő mélységéért és annak folyamatos presztízséért, mivel olyan kicsi bázissal rendelkezik, amellyel rajzolhat. De most még a „kis ország” is nagynak tűnik Izland megjelenése ellen, egy országos csapat, amely közel 340 000 ember lakosságára épül – 10-szer kevesebb, mint Uruguay – beleértve a nőket, gyermekeket és a 35 év felettieket. Azok, akik megmaradtak és tehetségük van, csak annyi, hogy egy pár labdarúgó-csapatot alkossanak.Azok a kitartó, szorgalmas játékosok, akik minden győzelmet ünnepelnek, mintha ők meghódítanák a területet, megérdemelten kvalifikáltak a világbajnokság döntőjére, miután lenyűgözte az utolsó európai bajnokságot.

Izland oldala a szűkösség, a szélsőséges lány az éghajlat és az áldozat és a szolidaritás szelleme, amely a labdarúgáson túlmenően lehetővé tette számukra a túlélést. Egy optimista ország, ahol, ahogy mondják, van egy kifejezés, amit ismételten hallasz: „Minden rendben lesz.” Most szombaton várják az Argentína elleni világbajnokságot, és remélem, hogy nem teszik el a hibát gondolkodás: „minden rendben lesz” .Iseland Heimir Hallgrímsson: Van egy a legjobb munkahelyem a világban További információ

Kicsit tiszteletet kérek, izlandiak; egy kicsit magadat.Mivel Argentínában Leo Messi, egy rendkívül kifinomult lény, a kultúra láz által táplált genetika csúcspontja, amely több mint száz éve nyúlik vissza. Mint Alfredo Di Stefáno és Diego Maradona, Messi a végtermék a sor végén. A labdarúgás iránti sok szenvedély, annyira őrület, bizonyos előnyökkel járhat.

De Izland eljön, és félünk, mert nem jönnek egyedül. Azoknak a 23 harcosnak, akik állandó hadsereggel nem rendelkező országot képviselnek, 340 000 rajongó van mögöttük, mindegyikük hősöknek szentelt, és több millió ember szerte a világon – a romantikusok kétségbeesetten tartják a lehetetlen dolgokat. Ahogy John Carlin, egy finom újságíró, aki sokszor meglátogatta az országot, azt mondja: olyan emberek, akik a lehető legtöbbet hozzák ki, amennyit csak tudnak, és akik rendkívül keményen dolgoznak.Ez egy vonal, amit szeretnék készíteni, és anélkül, hogy bármit hozzá kellene adnom, a labdarúgás szempontjából is definiálja őket.

Ez a játékosgeneráció biztosan soha nem ismételhető, de erőssége kollektív, merész, szinte bolondságos kalandra épült, amely büszkeséggel, alázattal, bátorsággal és szolidaritással tölti ki őket. A csapatszellem egy olyan sziklát hozott létre, amelyet csak egy dolog okozhat: egyéni tehetség.

Moszkvában tehát két egymással versengő történet van egymással: Izland, egy kis ország, amely labdarúgó oldalakat szeretne hozzáadni legendájához, és Argentínaéhoz, egy olyan országhoz, amely a labdarúgást életformává tette, és hogy miközben a politikusok ismét segítséget kérnek az IMF-től, új hősöket keres a világbajnokságon .Az első ellenfeleinkre nézve egy mártír is megcsinálná.World Cup Fiver: jelentkezzen be és szerezzen napi futballcímünket.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *