Az oroszok élvezik az álom világbajnokság megnyitását a Robbie Williams középső ujja ellenére

A 2018-as világbajnokság első napja szinte anélkül zajlott le, hogy a házigazdák, Oroszország, egy rövid, de csiszolt megnyitó után, melyet még egy Robbie Williams durva gesztusa sem tudott elcsúszni, a barnstorming győzelmével járt. A világbajnokság megnyitója túl rövid ahhoz, hogy valaha is unalmas legyen.

Vlagyimir Putyin oroszországi legnagyobb világméretű rendezvénye a két legrosszabb csapat versenyével kezdődött a papírpályázaton. De Oroszország, aki nem volt győzelem a hét játékban, meghaladta a várakozásokat, mivel egy reménytelen szaúd-arábiai védelmet bontott le, hogy megnyerje az 5-0-at.

Nyolc év és körülbelül 11 milliárd fontot költöttek a labdarúgó bemutatójára és belsejére a Luzhniki-stadion úgy érezte, mintha a szervezők lenyűgözöttek volna a lelkes rajongókkal és a jól fúrt stewardokkal.Az eredmény segített az ötödik cél másodperccel az utolsó síp előtt, ami még Putyin is visszafordult a székébe, és hitetlenkedve megrázta az arcát.

A világbajnokság hatalmas költségvetését tekintve a megnyitó ünnepség viszonylag alacsony kulcsfontosságú ügy volt a brit popsztár Williams meglepetésével. Majdnem befejezte a rock DJ-t, amikor középső ujját TV-kamerára emelte, és széles körű felháborodást és kevés zavart okozhatott. Kyle Walker (@ kylewalker2) A Robbie-tól nagyon kedves, hogy @dele_official! pic.twitter.com/R5jWVeR73FJune, 2018. július 14.

Nem volt nyilvánvaló, hogy mit jelent a 44 éves gesztus, de ismert, hogy az LGBT-jogokért küzdő kampány, és erősen bírálta, hogy elfogadta a meghívás egy homoszexuális emberek iránti elavult álláspontjáról ismert országban.Putyin a stadionban volt, de még nem vette át a helyét.

Mindössze 15 perccel az indulás előtt az orosz elnököt a 81.000-es ülés alatti földalatti helyiségbe vitték, ahol a sötétített ablakok voltak. stádium. A tömeg nagy sávjai „Vladimir, Vladimir” spontán énekébe törtek. Amikor Oroszország nyerte meg a világbajnokság nyolc évvel ezelőtt történő fogadásának jogát, az orosz elnök valószínűleg lehetőséget adott arra, hogy lehetőséget adjon a nemzetközi közösséghez. Azóta a célok drasztikusan megváltoztak, Oroszország részvételével Ukrajnában és Szíriában háborúkban, a külföldi választásokon való beavatkozással kapcsolatos állítások és a sporttörténet egyik legnagyobb dopping-botránya.De egyértelmű volt, hogy ez a verseny nem fogja károsítani népszerűségét saját országában. World Cup Fiver: regisztrálj és kapj napi futball emailt.

Putyint a VIP dobozhoz csatlakozott a kevésbé ismert világvezetők köztük Shavkat Mirziyoyev, Üzbegisztán elnöke, Sooronbay Jeenbekov, Kirgizisztán elnöke és Juan Carlos Varela, a Panama elnöke.

Figyelte, ahogy Jurij Gazinskiy 12 percen belül megnyitotta a pontozást egy fejléccel, amelyet a Szaúd-Arábia kapus, Abdullah al-Mayouf leereszkedett. Mire Denis Cheryshev megállt egy megállíthatatlan lövés puskájával a háló tetőjébe, még mielőtt félidő lett volna, egyértelmű volt, hogy Oroszország győzelem nélkül megállítaná hét játékukat, a legrosszabb futamot 1998 óta. p>

Nem csak egy nap volt, amikor Oroszország boldog meglepetés volt a pályán.A stadionon kívül, ahol néhány látogató várhatóan túlzottan agresszívnak vélte a rendőrséget és a biztonsági szolgálatot, szokatlan, de megnyugtató jelenlét volt. A stadionba történő belépéshez a biztonsági keresések rendkívül alaposak voltak, a rajongóknak a telefonok és más elektronikus eszközök be- és kikapcsolására van szükségük, mielőtt a teljes testre küldték.

A helyiek aggodalmuknak adtak hangot, hogy az emberek lesznek a labdarúgó bemutatójánál a szomszédságukban, de az orosz rajongók boldogan keveredtek a látogatókkal a délutáni napsütésben. Bizonyíték volt a futball által a világ kevésbé felvilágosult sarkaiban elért haladásról is. Yasser, a Szaúd-Arábia fővárosa, Riyadh IT-mérnöke, feleségével és két általános iskolás korú lányával vett részt a játékban.Meglepő látogatók voltak, főleg azért, mert a nőket még nem szabad szingapúri labdarúgó-stadionokba bevinni ez év januárjáig.

„Szeretjük a labdarúgást, és családként akarunk jönni” – mondta Yasser. „Ez egy életre szóló esemény, és 20 év múlva elmondhatjuk, hogy itt voltunk. Minden nagyszerű most minden nő néz focit Szaúd-Arábiában.

Peru vörös és fehér színe volt a domináns színe Moszkva utcáin, és sok 35 ezer rajongója Oroszországba utazott, megállva a fővárosban, mielőtt megnyitnák a játékot Szaransk városában, szombaton. Peru 36 éves távollét után visszatér a világbajnokságra, és az ország mögöttük van.Juan Quiñónez, egy korábbi profi labdarúgó és barátnője, Tatjana utazott Lima-ból. „Nagyon szegény ország vagyunk, így nem vagyok biztos benne, hogy mindezek miként engedhetik meg maguknak, hogy eljöjjön” – mondta, „de mindenki úgy érzi, hogy itt kell lennie.” 2018-as világbajnokság: Megnyitó ünnepség és az orosz repülés – képeken Bővebben

A gyalogos Nikolskaya utca, amely összeköti a Lubyanskaya tért, az FSB biztonsági ügynökségének székhelye, a Vörös téren, csillogó fényekkel díszített, és nem hivatalos gyűjtőhelyévé vált a rajongók számára. p>

Bryan Chaloner és Damian McAlister, egy Burnley-i nyugdíjas rendőrök egy járdaszolgáltató kávézóban élvezték a korai délutáni söröket. A pár a világbajnokságok és az Európa-bajnokságok nagy részében 1998 óta részt vett.Két évvel ezelőtt az Euro 2016-ban voltak, amikor az orosz gengszterek szervezett csoportjai célzott angol szurkolókat és mindkét fél erőszakát sújtotta a verseny. Angliában a rajongók száma jelentősen csökkent a korábbi versenyeken, a jegyek még mindig elérhetőek három csoportjátékuk közül kettőnek. „Ahogy nyugdíjas rendőrökként dolgoztunk, mi volt a mi feladatunk, ezért nem aggódtunk a jövőben” – mondta Chaloner. – Marseille-ben voltunk, amikor mindannyian elindultak, de elkerülhetjük, ha akarod.Igen, lehet, hogy szerencsétlen, és itt is felugrik, de ez is történhet Manchesterben is. egy közös fürdőszoba 100 £ -ért egy éjszakán át. Az LGBT-kampányt a rendőrség letartóztatta, miután Zhukov marsall szobra mellett állt a Kreml közelében, és posztert tartott: „Putyin nem reagál a melegek csecsenföldi kínzása ellen.”

Az egyszemélyes tiltakozások általában törvényes Oroszországban, és hivatalos jóváhagyásra csak két vagy több ember tiltakozása szükséges.A világbajnokság idején azonban átmeneti szabályt vezettek be, ami azt jelenti, hogy egyes területeken még egyszemélyes tiltakozás is illegális. A szervezők remélhetik, hogy időközben megtarthatják a labdarúgást.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *